Kötü haberi Menderes Samancılar sosyal medyadan duyurdu! Ünlü oyuncu beyin kanaması geçirdi!

Kötü haberi Menderes Samancılar sosyal medyadan duyurdu! Ünlü oyuncu  beyin kanaması geçirdi!

Kardeş Payı, Beyaz Gelincik gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Rıza Akın beyin kanaması geçirdi. Ünlü oyuncuyla ilgili üzücü gelişmeyi, Menderes Samancılar sosyal medya hesabından duyurdu. 65 yaşındaki Rıza Akın hastanede tedavi altına alındı.

Ünlü oyuncuyla ilgili üzücü gelişmeyi, Menderes Samancılar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Rıza Akın son olarak Kardeş Payı, Beyaz Gelincik gibi dizilerde rol almıştı.

KÖTÜ HABERİ ARKADAŞI DUYURDU

Çok sayıda sinema ve televizyon yapımı ve tiyatro oyununda rol alan ünlü oyuncu Rıza Akın'ın geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. Rıza Akın’la ilgili kötü haberi arkadaşı Sinema oyuncusu Menderes Samancılar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

"AMELİYATTAN ÇIKTI, YOĞUN BAKIMDA"

Twitter hesabından açıklama yapan Menderes Samancılar, "Rıza Akın kardeşim beyin kanaması geçirdi. Ameliyattan çıktı, yoğun bakımda. Allah onu sevdiklerine bağışlasın. Kardeşim bunu da atlatacaktır. Sonuna kadar tüm doktorlarımıza inanıyor ve güveniyoruz" dedi.

riza-akin.jpg

Samancılar'ın bu paylaşımının ardından ünlü oyuncunun takipçileri, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Adanalı ünlü sanatçı Rıza Akın, çok sayıda sinema ve televizyon yapımı ile tiyatro oyununda yer aldı.

RIZA AKIN KİMDİR?

15 Eylül 1957 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Rıza Akın, aslen Erzincanlı'dır. Adana Halkevi'nde ortaokul yıllarında tiyatroyla tanışan Rıza Akın, Ankara'ya taşındı ve Ankara Birlik Tiyatrosu'nda profesyonel oldu. Bir süre tiyatro yaşantısına ara veren Rıza Akın iletişim okudu ve gazetecilik yapmaya başladı.

Tiyatroyu oyunculuk dışındaki çalışmalarla Adana'da sürdürdü. 1997 yılında Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nu kurdu ve beş yıl oranın sanat danışmanlığını yaptı. 2005 yılında Tayfun Pirselimoğlu'nun tamamlanamayan Kuartet adlı filmiyle oyunculuğa döndü. Hâlen bir ulusal televizyonda habercilik ve oyunculuk yapmaktadır.

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında memleketi Adana’ya gelen oyuncu Rıza Akın, 5 Nisan 2019 tarihinde, Japon Miho Shimotashiro ile evlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN