Bu sabah saat 07.09'da başlayıp saat 14.47'ye kadar devam edecek! Tüm burçları etkileyecek gelişme neleri değiştirecek?

Bu sabah saat 07.09'da başlayıp saat 14.47'ye kadar devam edecek! Tüm burçları etkileyecek gelişme neleri değiştirecek?

Venüs ve Kayron arasındaki 150'lik açıyla, güvensizlik duygularımızı doğal veya akıcı bir şekilde ifade etmemizi zorlaştırabilir. Geçici olarak hoşnutsuzluk duyguları olabilir. Venüs ayrıca Güney Düğüm ile hizalanır ve bizi gerçek duygularımızdan ve ihtiyaçlarımızdan uzak tutan davranış ve hoşgörülere geri dönebiliriz.

2 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün ayrıca, çok hızlı karar verme ve eylem potansiyeline işaret eden bir Sun-Mars seskuadratını da içeriyor. Bu süreçte acele kararlar vererek, bir şeyleri geride bırakma konusunda endişeli olabiliriz.

Bu geçiş, güne kışkırtıcı, gergin veya sabırsız unsurlar ekler. Harekete geçmek isteyebiliriz ama bu enerjiyi nereye yönlendirmek istediğimizi bilemeyebiliriz. Bir plan veya yön olmadan, tartışmalar veya sabırsızlık takip edebilir.

Ay, Balık burcuna geçtiğinde, Kova geçişi 14:47'ye kadar devam ediyor.

Boş Ay, 07:09'den, Ay'ın burçları değiştirmeden önceki son açısıyla (Mars'a üçgen açı), Ay 14:47'de Balık'a girene kadar oluşur.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu öğleden sonra bazı finansal değişiklikler olabilir ve görünüşe göre sabahın erken saatlerindeki bazı etkileşimlerden işlerin hangi yönde ilerleyeceğini fark edeceksiniz.

Bu yüzden, mümkün olduğunca sezginizi kullanmanız tavsiye edilir çünkü bundan bazı şaşırtıcı sonuçlar alabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İşyerindeki bir meselede kendinizden çok fazla şey ortaya koyuyor gibisiniz ve çok yatırım yapıyor olmanıza ve şaşırtıcı sonuçların yaptıklarınızın peşinden gelme olasılığının yüksek olmasına rağmen, çevrenizdekiler bu konuda sizinle aynı fikirde değil.

Hatta bazıları sizi bir süreliğine, belki de sizin durumunuzda yapılacak doğru şeyin bu olmadığına ikna etmeye çalışacak kadar ileri gidebilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugünkü ekstra enerjinizi iyi bir şekilde kullanmanız tavsiye edilir, onu belki de bir tür sosyal çabayı desteklemek için harcamalısınız.

Son zamanlarda işinize odaklandıysanız, bu size çok zor ve hatta garip gelebilir ama durum böyle değil. Yıldızlar aslında bu konuda size yardım edecek.

burclarimizi.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu çarşamba her türlü sosyal aktivite için harika bir gün olacak gibi görünüyor ve duygusal açıdan da sizi bekleyen sürprizler söz konusu olabilir.

Belki de partneriniz bir süredir tabu olarak görülen ve sonunda su yüzüne çıkan bir konuda size açılıyor.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu çarşamba hem işinizin hem de ailenizin size olan ihtiyacını birden karşılayamayacaksınız, bu yüzden belki de bunu düşünmeyi hemen bırakmalısınız.

Belki de aile dinamiğinde bazı değişiklikler oluyor ve işinize çok bağlı olduğunuz için onları gerçekten gözlemleyemiyor ve hatta bunlara dahil olamıyorsunuz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu haftadan sonra gerçekleşmesini beklediğiniz bir dilek gerçekleşmiyor. Başka bir deyişle, yıldızların istediğiniz sonuçları alma konusunda size yardımcı olmadığı görülüyor. Çeşitli sonuçlar beklediğiniz etkinliği ertelemeniz gerekebilir.

Bazı Başaklar yine de o etkinliği gerçekleştirecek. Çevrelerinde onların neyi yanlış yaptığını söyleyebilecek vizyona sahip biri varsa kendilerini son derece şanslı saymalılar.

burclarimiz.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Mevcut eğilim, etrafınızdakilerin sizi ne kadar çekici bulduğu ve özellikle işte ne kadar inandırıcı göründüğünüzle ilgili.

İnsanların liderliğinizi takip etmelerini istiyorsanız, bu çarşamba, genel olarak ne kadar profesyonel veya güvenilir olduğunuzu değil, onlara tam olarak duymak istediklerini söylemeniz gerekecek.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu çarşamba kendinize karşı bir yarış içinde görünüyorsunuz ve yanlış yaptığınız asıl şey, belirli aktiviteler için ne kadar zamana ihtiyacınız olduğunu doğru tahmin edememenizdir.

Kısa bir süre içinde birçok aktiviteyi deneyecek ve sonunda tıkanacaksınız. Çoğuyla başa çıkmayı başaracak olsanız da çok fazla stres yapacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu çarşamba çok romantik görünüyorsunuz, bu nedenle büyük olasılıkla ilişkinizde son zamanlarda yaptığınız yanlışları bir kenara bırakacak ve sadece iyi vakit geçireceksiniz.

burc.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilimin, beklenmedik durumları, belki de büyük bir duygusal yükü olan durumları desteklemesi muhtemel.

Bu çarşamba gayet rahatsınız ve çevrenizdeki herkesin sizinle aynı hissetmesini sağlamaya çalışacaksınız. Ayrıca bu sayede güçlü olan sizsiniz ve sizden şüphe duyanların ne kadar büyük bir yanlış içinde olduğunu kanıtlayabilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bazı seyahat düzenlemeleri bugün başınızı ağrıtacaktır, bunu özellikle pek iyi tanımadığınız kişiler için yapıyorsanız.

Her şeyin yolunda gitmesi için çok yatırım yapmış görünüyorsunuz. Ve niyetiniz o kadar içten ki, muhtemelen kinleri bir kenara bırakıp pek iyi anlaşamadığınız birinden yardım isteyebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Başlayan her şey eninde sonunda sona ermeli ve öyle görünüyor ki, nerede olursanız olun bu cümle sizin mottonuz olacak. Özellikle de zevk almadığınız aktivitelerle ilgili düşünceniz bu.

Ama aynı zamanda, zevk almadığınız bu etkinlikler esnasında çok motive olmuş görünüyorsunuz ve aslında ne hissederseniz hissedin, insanları hayal kırıklığına uğratmayacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN