Gölge kişilik testi sosyal medyayı sallıyor: Doğrudan ruhunun içine bakıyoruz...

Gölge kişilik testi sosyal medyayı sallıyor: Doğrudan ruhunun içine bakıyoruz...

Düşüncelerimize ve karakterimize karşılık gelen şeylere içgüdüsel olarak çekiliyoruz. Doğrudan ruhun içine bakan bir test. Benzer şekilde, resimde beğendiğiniz bir hayvanı seçmenizi öneririz ve ardından neden onu seçtiğinizi ve karanlık tarafınız hakkında ne söylediğini size söyleyeceğiz.

KURT SENİN İÇİN NE DİYOR?

Kurt, gecenin yaratığı, karanlığın müttefiki ve bir iblisin çocuğudur. Ama aslında kurt asla önce saldırmaz ve gereksiz yere öldürmez. Kurtlar dayanıklı, hızlı, sadık ve cesurdur. Bir kurdun hayatı , gece armatürü ile yakından bağlantılıdır (kurtların ayda nasıl uluduğunu hatırlayın). Kurdu seçen kişilerin anlamlı yüz ifadeleri, duruşları ve jestleri vardır.

1-011.jpg

İnsanlardan farklı olarak, kurtlar kesinlikle gerekli olmadıkça birbirleriyle savaşmazlar. Genellikle kurt çatışmaları tehditkar bir bakış, duruş ve hırlama ile sona erer. Bu, kurdun ana özelliğidir: güç ve sakinlik, özgüven geliştirmek. Bu nitelikler herhangi bir kanıtlayıcı kanıt gerektirmez.

YARASA SENİN İÇİN NE DİYOR?

Yarasalar sadece Batman ile değil, Kont Drakula ile de çağrışımlar uyandırır. Güneşin ışığında kaybolan, karanlık mağaraların kemerleri altında asılı kalan ve dünyayı baş aşağı seyreden bu gece yaratıklarında korkunç bir şey var. Bir yarasa seçtiyseniz, aşırı sağlık, canlılık ve aktiviteye sahipsiniz. Sıklıkla yanlış nedenlerle endişelenebilirsiniz ve gelişme dürtünüz hem kendinizden hem de başkalarından talepte bulunmanıza neden olur.

2-011.jpg

Büyük olasılıkla, dilinizle ilgili huzursuz ve sınırsızsınız ve sözleriniz genellikle düşüncelerinizin önündedir. Ancak, oldukça bilgesiniz ve hayata farklı açılardan bakıyorsunuz.

KUZGUN NE DİYOR?

Edgar Allan Poe'nun ilham perisi olarak kuzgunu seçmesi tesadüf değil! Kargalar uzun zamandır uğursuz alametler ve ölümle ilişkilendirilmiştir. Bu kara kuşlar genellikle ölüm ve yıkımın habercisi olarak kabul edildi.

Ama öte yandan, bu insan sesini bile taklit edebilen çok akıllı bir kuş! Peki bu senin hakkında ne söylüyor? Çok oyuncu ve yaratıcı olmanız muhtemeldir. Karanlıktan korkmuyorsun ve aydınlık ile karanlık arasında belli bir denge olduğunu anlıyorsun.

3-005.jpg

Yalnızken rahat hissediyorsun. Sen kendi başına iyisin. Raven, günlük yaşamda sürekli gevezelik ve gürültü saldırılarına tercih ederek huzur ve sessizlik arar. Sen bilgesin ve sık sık yardım isteniyor. Ama bazen bilgeliğini bencil amaçlar için kullanabilirsin.

PANTER SİZİN İÇİN NE DİYOR?

Çok az hayvan kara panterler kadar korku ve zevk verir. Karanlıkta yaşayan, gölgelerde yaşayan bir yaratıktır. Yalnız bir yırtıcı olan bu hayvan, istemsiz saygıyı emreder.

4-003.jpg

Panter, koruma, agresif güç, cesaret ve cesaretin sembolüdür . Bir panter seçtiyseniz, hem korkusuz hem de şefkatli, güçlü bir koruyucu ve koruyucu olacaksınız. Kural olarak, panter, bu dünyaya manevi şeyleri daha derin bir anlayışla gelen insanlar tarafından seçilir. Bu tür insanlar genellikle çok gelişmiş sezgilere, aşırı yeteneklere ve mistisizm tutkusuna sahiptir. Birçoğu çok sanatsal.
Panter, kendisiyle ve diğer yalnızlarla birlikte yalnız kalmaktan rahattır. Panter dikkatle dinler ve yalnızca etrafındakileri meraklandıracak kadar bilgi paylaşır.

KARA DUL SİZİN İÇİN NE DİYOR?

Kara dul, zehirli ısırığı ve erkeğe karşı yamyam tavrıyla ünlüdür. Karanlık ve gizemli, kurbanın ağına düşmesini sabırla bekler ve ardından ziyafete başlar. Kurbana zehir enjekte eder, onu öldürür ve sonra sakince yer.

5-003.jpg

Örümcek seçen insanlar genellikle yavaş, mütevazı, amaçlı, duyarlı ve akıllıdır. Çevrelerinde bir insan ağı “örüyorlar”, ailelerini ve evlerini seviyorlar. Ama yolun karşısına geçerseniz, ölümcül zehirlerini kullanırlar. Üstelik, örümcekler asla acıma ya da pişmanlık duymazlar: örümcek yapıları böyledir.

Örümcekler kendilerini doğru bir şekilde nasıl ifade edeceklerini bilmezler ve bunu bilerek sessiz kalmaya ve her şeyi bir sır olarak saklamaya meyillidirler. Kimseyi işlerine adamadan hedefe ulaşmak isterler, böylece etraflarındaki çok az insan eylemlerini doğru bir şekilde anlayabilir.

KARA KEDİ SİZE NE DİYOR?

Kediler eski zamanlardan beri kara büyü ve ölümle ilişkilendirilmiştir. Hemen hemen tüm kültürlerde, kedilerin yaşayanlar ve ölüler arasında aracı olduklarına dair bir efsane vardır. Kara kediyi seçen kişi hem zarif hem de sportiftir. Karakteri çelişkili. Kedilerin kendi iç mantığı vardır ve kararlarının çoğu mantıksız görünür ve bir dereceye kadar da öyledir.

6-002.jpg

Olanlara duyarlı bir şekilde tepki vererek, mantıktan çok sezgi ve içgüdüler tarafından yönlendirilirsiniz. Ve etrafınızdaki insanlar, uzayda zar zor ortaya çıkan değişiklikleri her zaman göremediğinden, davranışınız onlara anlaşılmaz, gizemli görünebilir.

Son derece gelişmiş sezginize rağmen, yine de kendinizinkini kaçırmamak için sağlam temellere sahipsiniz. Rahatlığı çok seviyorsunuz ve özel bir ihtiyaç duymadan onu feda etmeyeceksiniz.

AKBABA SİZE NE DİYOR?

Çarpık bir boyunda çarpık bir gaga ve bir korku filminden bir vücut - evet, akbabalar gerçekten korkutucu. Sürüler halinde avlanırlar, avları bitene kadar etrafında dönerler. Sonra aşağı inerler ve cesedi parçalara ayırırlar, ziyafetin tadını çıkarırlar.

7-002.jpg

Bir akbaba seçtiyseniz, muhtemelen aldatma ve aşk riskine sahipsiniz. Akbaba, kendisi için bir kullanım bulamazsa, sürekli olarak kendini imha etme ve kendi kendini yeme ile uğraşır. Akbaba kapanır ve büyük zorluklarla rahatlar.

Bir fikre veya gelir vaadine kapıldığınızda, sağlığınızı ve sevdiklerinizle olan ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyen kafanızla işe girersiniz. Zor bir ortaksınız, kıskançsınız ve kendinize kapalısınız, uzun süre şikayetler barındırıyorsunuz ve uzlaşmaya pek gitmiyorsunuz.

Akbaba, gösteriş yapmadığı yoğun bir duygusal hayat yaşıyor. Sır tutmayı tercih eder ve genellikle kendisi hakkında konuşmayı sevmez. Aşırı gizem ve gizlilik, zaman zaman başkalarını anlamada zorluklara dönüşüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN