Sanal alemi sallayan test: Afrikalı büyücülerin işaretlerinden birisini seç ve...

Sanal alemi sallayan test: Afrikalı büyücülerin işaretlerinden birisini seç ve...

Afrikalı büyücülerin işaretlerinden birini seçin ve tavsiye alın. Bu işaretler Gana'da en popüler olanlardır. Her yerde bulunabilirler. Resimlerde, binaların duvarlarında, seramik kaplarda vb. yerlerde bu işaretler kullanılıyor.

1 NUMARALI SEMBOL: UYUM VE DENGE

Aşırıya kaçmayı seviyorsun. Aşırı duygular sizi kontrol eder. En ufak bir uyaranın bile gerçek bir dalgaya, bir duygu çığına ve aşırı davranışlara sahip olmanıza neden olabileceğini nadiren fark edersiniz.

Bir duygu kalabalığı değil, sakinleşmeye ve sakinleşmeye çalışın. Mantık ve sağduyu içerir.

Duyguların iyi olduğunu, ancak dengenin eşit derecede önemli olduğunu unutmayın. Bu sembolü seçmek, uzun süredir üzerinde çalıştığınız önemli bir yaşam hedefine ulaşma yolunda olduğunuz anlamına gelir. Ancak, hayallerinizi gerçekleştirmeden önce duygusallığınızla hesaplaşın.

buyu.jpg

2 NUMARALI SEMBOL: ÖRÜMCEK

Hazır olun, çünkü büyük değişiklikler önünüzde. Hayatınızda gerçek bir devrim gerçekleşecek. Gücünüze ve yeteneklerinize odaklanacaksınız.

Sizi engelleyen ve hareket etmenizi engelleyen kötü alışkanlıkları ve düşük benlik saygısını geride bırakıyorsunuz. Hayatınız değişecek, daha iyiye doğru değişecek, onu bir örümcek gibi çevirecek, o da kendi fikirlerine göre ağını örecek.

3 NUMARALI SEMBOL: KORUMA

Ufukta büyük aşk veya gerçek dostluk var. Kalbiniz derin bir duyguyu kabul etmeye ve karşılık vermeye hazır. Daha önce birçok kez kırıldın, yalnız kaldın ve terk edildin, ama yakında bitecek.

Şanslısın. Başkalarına bir gülümseme ve ilgi gösterin.

Unutma, verdiğin şey sana iki kez geri dönecektir. Şundan emin olmalısınız: iyi şeyleriniz hemen şimdi sizinle buluşacak.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN