Sosyal medyayı sallayan Hint maskesi testi: Bir yapan pişman bir de yapmayan pişman...

Sosyal medyayı sallayan Hint maskesi testi: Bir yapan pişman bir de yapmayan pişman...

Gerçeklerle yüzleşmekten korkmayın. Bir Hint maskesi seçin - ve içinde nasıl bir insan olduğunu öğren. Kişilik uzmanları, seçimimizin kişisel niteliklerimizi doğrudan belirlendiğini söylüyor. Peki senin seçimin sana ne diyor? İşte yanıtı...

1 KONUŞAN MASKE

Bu özel maskeyi seçtiyseniz, kendini nasıl ifade edeceğini bilen bir insansınız. Sen mükemmel bir konuşmacısın ve kelimeler senin en güçlü silahın. Rakiplerinizi, sadece birkaç ısırıcı cümleyi onların yönüne atarak yok edebilirsiniz.

1-010.jpg

Ancak bu, bu beceriyi kötüye kullandığınız anlamına gelmez. Yeteneğinizin değerini anlıyorsunuz ve kelimelerinizi kullanmadan önce dikkatlice tartıyorsunuz. Kelimelerin ya iyileştirebileceğini ya da incitebileceğini biliyorsun. Ve genellikle ilkini seçersiniz.

2 GÜLME MASKESİ

Bu maskeyi seçtiyseniz, iyi vakit geçirmeyi seven ve başkalarının ne dediğini pek umursamayan bir insansınız. Her durumda gülmeyi ve eğlenmeyi seviyorsunuz. Siz şu anda yaşayan ve bundan en iyi şekilde yararlanmaya çalışan türden bir insansınız.

2-010.jpg

Sizinle ilgili en inanılmaz gerçek, yüksek düzeyde bir zekaya işaret eden harika bir mizah anlayışına sahip olmanızdır. Şakaları her zaman anlıyorsun ve kendine bile gülmeyi biliyorsun.

3 KÖTÜ MASKE

Bu maskeyi seçtiyseniz, o zaman (herkes gibi) gizli bir karanlık tarafınız var. Öfke içinizde patlayabilir, neredeyse ifade edilemez, ancak bir yanardağ gibi patlamaya hazır! Tek ihtiyacı olan biraz itmek.

3-004.jpg

Ancak bu, öfkenizi kontrol edemeyeceğiniz anlamına gelmez. Öz disiplinle, senin için her şey yolundadır, sadece seni kışkırtmaya çalıştıklarında nefret edersin.

Siz sadece olası bir tehdide yanıt veriyorsunuz. Sonuçları tahmin edilemez olabileceğinden dikkatli olmanız gereken kişi sizsiniz.

4 SAKİN MASKE

Bu maskeyi seçtiyseniz, sessiz ama çok güçlü bir insansınız. Gerçek güç sizin içinizdedir ve siz olasılıklarınızın fazlasıyla farkındasınız. Mütevazı ama beceriklisiniz.

4-002.jpg

Birinin ihtiyacı olduğunda nasıl yardım edeceğini bilen sensin. Sadece yakın arkadaşlarınızla iletişim kurmayı seviyorsunuz çünkü herkesin sizi anlayamayacağını biliyorsunuz.

Seni olduğun gibi kabul edenlerle olmayı tercih ediyorsun ve hiçbir durumda seni bir başkası için değiştirmeyeceksin.

5 SAVAŞÇI MASKESİ

Bu maskeyi seçtiyseniz, o zaman bir savaşçı ruhuna sahipsiniz. Sen asla pes etmeyen ender insanlardansın. Başkaları pes etmeyi tercih ettiğinde bile savaşırsın. Eşsiz yeteneğiniz azimdir.

5-002.jpg

Böylece, yeteneklerini yüzde yüz kullanan kişi sizsiniz. Ancak, ne olursa olsun, çatışmalardan ve anlaşmazlıklardan kaçınmaya çalışıyorsunuz.

Genelde tek başına savaşırsın. İçinde fırtına kopsa bile gülümseyecek ender insanlardansın.

6 PASTORAL MASKE

Bu maskeyi seçtiyseniz, son derece gelişmiş sezgisel yeteneklere sahip bir insansınız. İyi bir insan okuyucusunuz ve duruma onların bakış açısından nasıl bakacağınızı biliyorsunuz. Bu, empati becerilerinizin gelişmesine katkıda bulunur,

6-001.jpg

Ve bu harika! Son derece değerlidirler ve onları başkalarına yardım etmek için nasıl kullanacağınızı bilirsiniz. Sen başkasını belada bırakmayacak türden bir insansın ve uğruna ölmeye değer bir arkadaşsın.

7 ŞİFACI MASKESİ

Bu maskeyi seçtiyseniz, altın bir kalbe ve kutsal bir ruha sahipsiniz. Sen cömert, kibar ve başkalarına yardım etmek için doğmuş birisin. O kadar geniş bir ruhun var ki, kendi zararına bile yardım etmeye hazırsın.

7-001.jpg

Kişiliğinizin en iyi yanı, bunları karşılığında hiçbir şey istemeden yapmanızdır. Yardım ediyorsun çünkü sen sensin. Bununla birlikte, çoğu zaman, hayatınızda size kendinize yardım edecek biri yoktur.

8 LİDER MASKESİ

Bu maskeyi seçtiyseniz, yönetmek için doğmuş olan sizsiniz. Bazı liderler dünyaya değişim getirmek için doğarlar. Kim bilir, belki de seninle ilgilidir? Yaptığınız her şey liderlik niteliklerinizi yansıtır. Her zaman başkalarına örnek olmaya çalışırsın.

8-001.jpg

En iyi seçeneğiniz yönetmektir. Bu nedenle, hayallerinizi ve hedeflerinizi tek başınıza gerçekleştirmiyorsunuz. Ama yardımına gelene her zaman saygı duyuyor ve takdir ediyorsun. Adilsin ve bu birçok insanı korkutup kaçıracak olsa da, en sadık ve zeki her zaman orada olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN