Binlerce yıllık güçlü şamanik kehanet: Seçtiğin taş sana ne tavsiye ediyor?

Binlerce yıllık güçlü şamanik kehanet: Seçtiğin taş sana ne tavsiye ediyor?

Birkaç bin yıl önce, insanlık henüz gençken ve kabileler halinde zor durumlarda yaşarken, insanlar her zaman kabilenin en bilge kişisi olan şamana yönelir ve onun kehanetine önem verirlerdi.

1 NUMARALI YILDIZ TAŞ

İç bloklarınızı yüzeye çıkarmak için zihninizi kullanma zamanı. Bir şeyi başarmak istiyorsan, ona sahip olmadığını düşünme. Zaten sahip olduğunuzu hayal edin. İstediğiniz şeyin bir görüntüsünü oluşturun.

Onu enerji ve canlılık ile doldurun. Tüm detayları düşünün, resmi mümkün olduğunca parlak görmeye çalışın. Düşünce maddidir ve sonunda imajınız oluştuğunda, gerçekte bedenlenme fırsatı bulan bağımsız bir canlı varlık haline gelecektir.

Ne istediğinizi zihinsel olarak hayal etmekte zorlanıyorsanız, elde etmek istediğinizi çizebilir ve çizimi göze çarpan bir yere yerleştirebilirsiniz. Size uygun ve uygun herhangi bir görselleştirme yöntemini kullanın ve arzunuz kesinlikle gerçekleşecek. Ancak hiçbir şeye fazla bağlanmamanız gerektiğini unutmayın, aksi takdirde hayalinizin gerçekleşmesi zor olacaktır. Bu yöntemi bir oyun gibi görün ve elde ettiğiniz her şey için kadere teşekkür etmeyi unutmayın.

tas1.jpg

2 NUMARALI DÖNÜŞÜM TAŞI

Dış enerjilerin üzerinizde çok fazla ilgisi var. Belki de şu anda ilk bakışta göründüğünden daha önemli olaylar gerçekleşiyor , ancak şimdi durumun sonucu hakkında tamamen sakin olabilirsiniz.

Yakın gelecekte her şey kendi kendine çözülecek ve bu duruma dahil olan herkes memnun kalacak. Bir yol ayrımındasınız. İç sesinizin size söylediğine göre seçiminizi yapın. Kendinizi eski inanç sistemine bağlamayın, tüm kısıtlamalardan kurtulun.

Evrenin kendisinin sizi desteklediğini unutmayın. Şimdi daha iyisi için değişmek için harika bir zaman. Büyük başarılar elde edebilirsiniz. İlerleyin. Bu yol sonsuzdur. İşaretin merkezinde evrenin sonsuzluğu var. Bugün ona erişebilirsiniz. Şimdi doğru yönde adımlar atın.

3 NUMARALI ŞÜKRAN TAŞI

Evren canlı bir varlıktır. Ondan bir şey istersen ve istediğini alırsan şükretmeyi unutma. Size yardımcı olmak için belirli çabalar harcandı - belki de yüzlerce melek ve hafif ruh, hayalinizin gerçekleşmesi için çalışıyor. Minnettarlığın eksikliğinin bolluk kaynağınızı kestiğini unutmayın.

Aksine, içten şükran, Evrenin sizin yararınıza hareket etmeye devam etme arzusuyla yanıt vermesine neden olur.

Kendiniz ve çevrenizdekiler için yaptığınız her şey için kendinize teşekkür etmeyi de unutmayın. Minnettarlık her zaman kelimelerle ifade edilemez, ancak çalışmanızın karşılığını mutlaka almalısınız. Aksi takdirde, bu aktiviteye olan ilginizi kaybedersiniz ve ilgisizliğe düşersiniz. Hem kendinizle hem de başkalarıyla ilgili olarak bir dengeyi korumaya çalışın.

4 NUMARALI RÜYA TAŞI

Şimdi hayallerinize hayat vermek için iyi bir zaman. Etrafınıza bakın ve kendinize sorun, istediğiniz hayatı yaşıyor musunuz? Değilse, olumlu yaratıcı değişiklikler yapmayı deneyin. Evrenden sizi yeni bir yöne yönlendirmesini ve yeni fikirlere açık olmasını isteyin. İlham genellikle doğadan gelir. Bir bahçede veya parkta oturun, bulvar boyunca yürüyün.

Olumlu düşünceler düşünün ve düşüncelerinizin özgürce akmasına izin verin. İlahi rehberlik size yeni bir yönde rehberlik etmeye çalışıyor. İçsel ipuçlarını dinleyin ve diğer boyutlardan yardım isteyin . Ruhun sizi yönlendirmesine ve korumasına izin verin. Çevrenizdeki insanlara ilham vermeniz gerekiyor. Ancak, bir kişiyi seçme özgürlüğünden mahrum etmemeniz gerektiğini unutmayın.

5 NUMARALI BÜYÜ TAŞI

Bir rüyayı gerçeğe dönüştüren şey sihirdir. Bu, kalpten gelen bir olasılık kıvılcımıdır - bir mucize olasılığıdır. Günlük yaşamınızda sizi çevreleyen tüm harika şeylere dikkat edin. Bazı büyü güçlerinin etkisi altındasınız, büyü güçlerini kendiniz ve başkaları için kullanabilirsiniz. En büyük sihir ve mucizenin sizin hayatınız ve sevdiklerinizin hayatı olduğunu unutmayın!

Evrenin armağanlarıyla nasıl sevineceğinizi bilin, onlardan zevk alın ve size verilen her şey için minnettar olun. Sihir ruha huzur getirsin ve yeni olasılıklar açsın. Korkularını temizle.

Evren kendi yasalarına göre yaşar... Dünyada olan her şey tesadüfi değildir, hepimizin çoğu zaman daha fazlası vardır... Sadece bu güzel gece gökyüzüne bakın, kadim şamanlar her şeyin cevabını onda bulmuşlar. sorular...


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN