Günün astrolojik olayında Venüs-Jüpiter etkisi: Tüm burçları parasal olarak etkileyecek!..

Günün astrolojik olayında Venüs-Jüpiter etkisi: Tüm burçları parasal olarak etkileyecek!..

Ay, günü Balık burcunda geçirerek ruhsal tazelenme veya kaçış ihtiyacımızı uyandırır. İdeal olarak, bu, sıkıştırmayı açma, sarma ve sezgimize dokunma zamanıdır.

3 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu sabah Merkür ve Neptün arasında bir seskiquadrat ile, durumları pratik olmayan veya aşırı iyimser bir şekilde algılama eğilimindeyiz. Bu geçiş, konsantrasyonumuzu veya odağımızı daha da dağıtır.

Günün astrolojisine bir huzursuzluk katmanı ekleyen bir Venüs-Jüpiter küçük karesidir. Bu transit ile zevklerimizden, paramızdan veya ilişkilerimizden biraz daha fazlasını ararız.

İyi bir şekilde yönlendirilen bu geçiş, bizi durumumuzu iyileştirmeye teşvik edebilir, ancak aksi takdirde aşırı müsamaha, ölçüsüzlük veya abartıya yol açabilir. Yüksek beklentiler bizi iniş ve çıkışlara karşı savunmasız bırakabilir. Duygularımızla temas halinde değilsek veya hoşnutsuzsak, aşırıya kaçmak cazip gelebilir.

Bu etki duygularımızı, isteklerimizi ve algılanan ihtiyaçlarımızı abartabilir. Dürtüselliği ve aceleciliği yönetmek en iyisidir.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu perşembe, hafife almayacağınız bazı eleştirileri göğüslemek zorunda kalabilirsiniz ve çok da önemli sonuçları olmamasına rağmen, bununla nasıl başa çıkacağınızdan emin değilsiniz.

Size söylenenlerden gerçek bir drama çıkaracak, büyük olasılıkla tüm günün bu nedenle mahvolduğunu düşüneceksiniz, ancak durum gerçekten böyle değil.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu, ilişkiniz ve nereye varmaya çalıştığınız hakkında düşünmek için harika bir zaman. Görünüşe göre partnerinizle pek de hoş olmayan bir konunun üzerinden birbirinizi dinlemeden hemen geçmişsiniz.

Bu konuyu her ne kadar kafanızdan atmaya çalışsanız da size geri dönüyor ve içinizi acıtıyor.

burc.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Kendinizi iş arkadaşınızdan en azından bir süreliğine uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz çünkü belki de kelimenin tam anlamıyla işe doğru sürüklendiğinizi hissediyorsunuz.

Bu, iş yerinde dikkatinizi farklı şeylere vermek için iyi bir gün çünkü orada pek de önemli bir şey olmuyor gibi görünüyor.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

İş sırasında çok fazla plan yapıyor gibisiniz. Ne kadar çok plan yaparsanız, istediğiniz şeyin gerçekleşmesi için o kadar az şansınız var gibi görünüyor.

Ve yapmak istediğiniz şeyi erteleme nedeniniz küçük şeyler olacak. Bu, halletmeniz gerektiğini unuttuğunuz bir iş veya bir aile üyesiyle ilgili bir mesele olabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün, çok fazla şey söylediğinizi hissedeceğiniz ve zamanında durmayı bilmediğiniz için pişman olacağınız olaylar yaşayabilirsiniz.

Ayrıca uzun zamandır satın almak istediğiniz ve bugün gerçekten indirimde olabilecek bir şeye oldukça fazla para harcıyor gibisiniz. Bu mutlu an hayatınızdaki diğer endişeleri dengeleyecek gibi görünüyor.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

İş yerinde olan bir şeyden rahatsız görünüyorsunuz ama bunu kime söyleyeceğinizden, bunun çok önemli bir şey mi yoksa diğer insanların da yaşadığı bir şey mi olduğundan emin değilsiniz.

Sağlığınız da pek iyi durumda değil ve büyük olasılıkla günün büyük bölümünde kendinizi yorgun hissedeceksiniz.

burclar-001.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu perşembe günü gelişmek istiyorsanız, size verimsiz görünebilecek bazı faaliyetlere başvurmanız gerekebilir.

Bu, herkesle aynı şeyi yapmanız gerekeceği ve yüksek sesle söylediğiniz şeyler konusunda çok dikkatli olmanız gerektiği anlamına gelir çünkü bunlar bir terfide şansınıza zarar verebilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu perşembe günü partnerinizin enerjisini alan bir tür duygu vampirine dönüşmüş gibi görünüyorsunuz.

Partnerinizi takdir ediyor ve onun gibi olmak istiyor olsanız da yaptığınız bu yaptıklarınızın bir sınırı olmalı ve belki de onu duygusal olarak nasıl tükettiğiniz konusunda çok dikkatli olmalısınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Önemli sorumluluklarla başa çıkma kapasitenize çok güveniyor gibi görünüyorsunuz, bu nedenle bu, belki de partnerinizin bazı sorumluluklarını üstlenmeye çok hevesli olacağınız anlamına geliyor.

Partneriniz size başlangıçta çok fazla güvenmeyebilir, bu büyük olasılıkla sizi kızdıracak bir gerçek ama bu beklemediğiniz bir şey değil, bu yüzden iyi olacaksınız.

burclar.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İş aktivitelerinde ve çevrenizdekilerle nasıl etkileşim kurmanız gerektiğine dair bir ipucu: Sabırlı olmak.

Ayrıca bazı olumlu finansal sonuçlar ortaya çıkıyor olabilir. Bazı Oğlaklar, kendilerinin dahil olduğu konularda çok dikkatli olacaklar.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Sağlığınız bu perşembe günü bazı küçük endişelere neden olabilir ve gün için yaptığınız bazı planlara devam etmenizi engelleyebilir.

Söz konusu olan problem büyük olmasa da onu siz orantısız hale getireceksiniz. Bunun dışında, rahat bir gün önünüzde ve görünüşe göre partneriniz ne olursa olsun sizi çok destekleyecek.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Mevcut eğilim, sizi en iyi potansiyelinize ulaşma konusunda motive edebilecek ve gelecekteki benliğinizi gerçekten dönüştürebilecek ve atmanız gereken küçük adımlarla ilgili.

İlk başta küçük düşünceler olabilir, ancak daha sonra harekete geçme fırsatları ortaya çıkabilir. Özellikle öğleden sonra bir meslektaşınız eşliğinde gerçekten güzel vakit geçirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN