En zekiler bile resimdeki hatayı bulamadı! 11 saniyede resimdeki gizli hatayı bulabilir misin?

En zekiler bile resimdeki hatayı bulamadı! 11 saniyede resimdeki gizli hatayı bulabilir misin?

Zeka testi: Bu eğlenceli bulmacada, market resminin içine gizlenmiş hatayı bulmaya çalışın. Hatayı 11 saniyede tespit edebilir misiniz?

Bu zeka oyunu, eğlenceli oyunlar ve bulmacalar oynamaktan hoşlananlar içindir. Zeka oyunları, yaratıcı düşünme ile çözüldüğü için basit bir bilmeceyi veya bulmacayı daha ilginç hale getirir. Bu bilmeceleri çözerken yaratıcı bir zihin kullanmanız ve sorunu biraz farklı analiz etmeniz gerekiyor.
Bazı Zeka Oyunları aynı zamanda zeka seviyenizi değerlendirmenize yardımcı olan eğlenceli bir IQ Testidir. Bu yüzden, market resminin içine gizlenmiş hatayı görmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

1-016.jpg

RESİMDEKİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, Market resminin içine gizlenmiş hatayı bulmanız istenmektedir. Uyanık bir zihin, hatayı 11 saniye içinde fark edebilir. Cevap oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun.

GİZLİ HATAYI GÖRDÜN MÜ?

Hatayı bulmak ve meydan okumayı geçmek için resme yakından bakın. Resimde, bir adam bazı yiyecek maddeleri alıyor ve bir şekilde kafası karışmış görünüyor. Mağaza yiyecek ve diğer eşyalarla dolu. Şimdi bir dakikanızı ayırın ve yanlış olduğunu düşündüğünüz bir şey olup olmadığına bakın. İlk başta, düşündüğünüzden daha küçük bir ayrıntı olduğu için muhtemelen hatayı hemen fark etmeyeceksiniz. Ancak birkaç saniye sonra, sorulan sorudaki hatayı tespit edebilirsiniz.

ZEKA OYUNU CEVABI

Bulmacanın cevabı, adamın ceketinin göğüs cebinin ters tarafta olduğudur. Cep, Ceketin sol göğsünde olmalıdır. Erkek Gömleği veya Ceketinde genellikle sol tarafta bir cep mendili veya mendilin sergilenebileceği bir göğüs cebi bulunur. Pek çok insan, marketin yiyecek ürünlerinde ve diğer ürünlerinde hatayı bulmaya çalışacak. Sonunda adamın ceketinde gizli bir hata bulabilirler.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN