En zekiler kova burcunda mı sanıyordunuz? Büyük yanıldınız burçlara göre zekanız! İşte en zeki ve en aptal burçlar

En zekiler kova burcunda mı sanıyordunuz? Büyük yanıldınız burçlara göre zekanız! İşte en zeki ve en aptal burçlar

Genellikle Kova insanlarının çok zeki olduğu söylenir. Ama bu tez ne kadar doğru? Duygusal balıkların ise zekalarını pek kullanmadıklarına inanılır. Burçlara göre nasıl kişilikler belli oluyorsa zekalarda ona göre şekilleniyor. Burçlarınıza göre ne kadar zeki olduğunuzu öğrenmeye hazır mısınız?

Burçlarınız kişiliğinizden sağlığınıza, zekanızdan başarınıza kadar pek çok şeyi belirliyor. Toplumda Kova burcunda doğan insanların diğer insanlara göre daha zeki olduğu gibi yanlış bir kanı var. Peki en zeki insanlar hangi burçta yer alıyorlar? Peki zekasını pek kullanmadığı söylenen balık burcu insanlarının zannedildiğinin aksine pek çok burçtan daha çok zekalarını kullandığını biliyor muydunuz? İşte burçlara göre zekanız...

BURCUNUZA GÖRE YÜZDE KAÇ ZEKİSİNİZ?

Astroloji analizleri günümüzde pek çok insanın yakından takip ettiği ve hayatlarını şekillendirdiği analizlerdir. İşte bu haberde hangi burç insanının zekasının ne kadarını kullandığına dair ipuçlarını bulacaksınız.

KOÇ BURCU İNSANLARI ZEKASININ NE KADARINI KULLANIYOR?

Çapkınlıkları ve kararlılıkları ile tanınan Koç burcu insanlarının en belirgin özelliği adalet duygularının çok yüksek olmasıdır. Koçlar pek çok burçtan daha zekidir ve koç burcundaki insanlar zekalarının yüzde 97'sini kullanıyorlar.

zeki-burclar.jpg

BOĞA BURCU İNSANLARI ZEKASININ NE KADARINI KULLANIYOR?

Maddiyata önem veren Boğa burcu insanları iyi giyinmeyi, para harcamayı seviyorlar. İş yaşamında başarılı olan Boğa insanları aynı zamanda merhametleri ile de dikkati çekiyorlar. Boğa burcu insanlarının zekalarının ne kadarını kullandıklarına gelince büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. Hırslarına yenik düşen Boğalar zekalarının ancak yüzde 56'sını kullanıyorlar.

İKİZLER BURCU İNSANLARI ZEKASININ NE KADARINI KULLANIYOR?

Yerinde duramayan sürekli kıpır kıpır olan ve tüm enerjisini konuşmaya harcayan ikizler burcu insanları zekalarının ancak yüzde 34'ünü kullanıyorlar. Yani konuştukları kadar zeki değiller.

zeka.jpg

BALIK BURCU İNSANLARI ZEKASININ NE KADARINI KULLANIYOR?

Mantıklarından çok duyguları ile hareket ettiğine inanılan balık burcu insanları hassas olarak bilinseler de her şeyin gayet farkındadırlar. Her şeyin farkına varsalar da belli etme oranları gayet düşük olan balık burcu insanları zekalarının ancak yüzde 96'sını kullanıyorlar. Sanıldığının aksine balıklarda son sözü duygular değil akıl söylüyor.

BAŞAK BURCU İNSANLARI ZEKASININ NE KADARINI KULLANIYOR?

Kovalardan sonra en zeki burç başaklar olarak bilinse de bu durum hiç de öyle değil. Pratikliği ve iş bitiriciliği ile ön plana çıkan Başaklar zekalarının yüzde 80'ini kullanıyor.

zeka-burclar.jpg

YAY BURCU İNSANLARI ZEKASININ NE KADARINI KULLANIYOR?

Özgür ruhlu yaylar pek zekalarını kullanmıyor. Hayattaki yanılgıları onların ders almasını sağlıyor. Tam anlamı ile yay insanları düşe kalka öğreniyor. Zeka ile işleri olmayan yaylar sahip oldukları zekanın ancak yüzde 23'nü kullanıyorlar.

OĞLAK BURCU İNSANLARI ZEKASININ NE KADARINI KULLANIYOR?

İşkolik oğlak burcu insanları işlerin üstesinden gelmek için zekalarını kullanıyorlar. Oğlak burcu insanlarının zeka seviyesi yüzde 89'dur.

zeka-burc.jpg

KOVA BURCU İNSANLARI ZEKASININ NE KADARINI KULLANIYOR?

Zekaları ile bilinen kova burcu insanları akrep burcundan sonra geliyorlar. Akrepler zekalarını yüzde 200 kapasite ile kullanırken kova burcu insanları da zekalarının yüzde 100'ünü kullanıyorlar.

TERAZİ BURCU İNSANLARI ZEKASININ NE KADARINI KULLANIYOR?

Estetik zekaları olan terazi insanları kullanabildikleri zekalarının tamamını sanatsal işler için kullanıyorlar. Ayrıca teraziler zekalarını belli etmekten hoşlanmıyorlar. Teraziler zekalarının ancak yüzde 50'sini kullanıyorlar.

zeka-burc-yorum.jpg

ASLAN BURCU İNSANLARI ZEKASININ NE KADARINI KULLANIYOR?

Aslan burcu insanları mantıklı ve akılcıdır ama çabuk gaza geldikleri için akıllarını yeterince kullanmıyorlar. Ama aslan burcu insanları da zeka konusunda pek de fena değiller. alam burcu insanları zekalarının ancak yüzde 76'sını kullanıyorlar.

AKREP BURCU İNSANLARI ZEKASININ NE KADARINI KULLANIYOR?

Kararlı , güçlü ve gizemli olarak bilinen akreplerin en temel özellikleri sabit olmalarıdır. Tam anlamı ile zeka küpü olan akrepler aynı zamanda strateji ustasıdırlar. Akrepler zekalarının yüzde 200'ünü kullanıyorlar. İşte bu zekaları nedeniyle akreplerden her daim korkulmuştur.

YENGEÇ BURCU İNSANLARI ZEKASININ NE KADARINI KULLANIYOR?

Evciment yengeçler tam bir ayrıntı telisidir. ailelerine düşkün olan yengeçler detaylarda boğuldukları için zekalarının ancak yüzde 87'sini kullanıyorlar.

Sizce de en zekiler akrep insanları mı ve ya yaylar zekalarını pek kullanmıyor mu? Ya siz zekanız için ne düşünüyorsunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN