Eski eşine sözleri sonrası Ben Affleck'e tepki yağdı: Narsist canavar

Eski eşine sözleri sonrası Ben Affleck'e tepki yağdı: Narsist canavar

ABD'li aktör ve yönetmen Ben Affleck'e eski eşi Jennifer Garner'a yönelik sert sözlerinin ardından tepki yağıyor. Birçok sosyal medya kullanıcısı, uzun yıllar mücadele ettiği alkol bağımlılığından eski eşini sorumlu tutan Affleck'e 'narsist canavar' dedi.

Oscar ödüllü aktör ve yönetmen Ben Affleck, eski eşiyle ilgili açıklamalarıyla dünya gündemine oturdu.. Affleck, uzun yıllar mücadele ettiği alkol bağımlılığına kötü giden eski evliliği ve eski eşi Jennifer Garner'ın neden olduğunu söyledi. Bu sözlerin ardından ünlü yıldız, tepki yağmuruna tutuldu.

Affleck, sosyal medyada "Zayıflığını eski karısına yüklüyor', 'Acımasızlıkta sınır tanımıyor' gibi sert eleştiriler aldı. Bazı kullanıcılar ise kendisine 'narsist canavar' dedi.

jen.jpg

NE OLMUŞTU?

Ben Affleck, alkol bağımlılığıyla ilgili 2005'te evlenip 2015'te boşandığı eski eşi Jennifer Garner'ı "Birlikte olmaya devam etseydik muhtemelen birbirimizin boğazına sarılarak ilişkimizi bitirirdik. Ben hala alkol bağımlısı olurdum. Çünkü bu evlilikte kendimi tuzağa düşürülmüş, kapana kısılmış hissediyordum. Sürekli olarak 'Ayrılamam, çünkü çocuklarım var. Ama mutlu değilim, ne yapmalıyım?' diye soruyordum. Yaptığım şey bir şişe içki içmek ve sonunda kanepede uyuyakalmaktı" sözleriyle suçlamıştı.

EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE GELEN AYRILIK KARARI

2005 yılında evlenen Ben Affleck ile Jennifer Garner'ın, 16 yaşında Violet Anne, 12 yaşında Seraphina Rose Elizabeth ve 9 yaşında Samuel adında ikisi kız biri erkek üç tane çocuğu bulunuyor. Bir dönem Hollywood'un en ünlü çiftlerinden olan Ben Affleck ile Jennifer Garner, 2015'te, evlilik yıldönümlerinden bir gün sonra yollarını ayırmaya karar verdiklerini duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN