O Ses Türkiye Yılbaşı özel 2022 bölümünde kimler olacak?

O Ses Türkiye Yılbaşı özel 2022 bölümünde kimler olacak?

O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümünün çekimleri, Maltepe Üniversitesi Yerleşkesi'nde gerçekleşecek. Bu özel bölümde yer alacak ünlü konuklardan bazıları belli oldu. Programı merakla bekleyen izleyiciler, O Ses Türkiye'de bu sene hangi ünlüler yarışacak, çekimler ne zaman yapılacak, program saat kaçta başlayacak gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. İşte yılbaşı gecesinde O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünü izleme planı yapanlar için detaylar...

O Ses Türkiye yılbaşı bölümünde her sene olduğu gibi bu sene de ünlü isimler yarışacak. Jüri üyeliklerini; Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yaptığı O Ses Türkiye, TV8'in yılbaşı ekranında özel bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Yılbaşı özel bölümü, 31 Aralık Cuma akşamı ekranlara gelecek. Yılbaşı özel bölümünde televizyon, müzik ve spor hayatından ünlü isimler sahneye çıkıp şarkı söyleyerek yarışacak. Jüri üyeleri de beğendikleri seslere dönerek ünlü isimleri kendi takımlarına dahil etmek için mücadele edecek.

HANGİ ÜNLÜ İSİMLER YARIŞACAK?

Programın özel bölümünde;

Ünlü televizyoncu Müge Anlı,

Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncuları Burcu Özberk ve İlhan Şen,

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen,

Yargı dizisinin gözde oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu,

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece,

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar sahne alacağı konuşulan isimler arasında.

Yarışmada yer alacağı söylentilerine iki ünlü isim daha karıştı. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın da yakın arkadaşları olan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil'in de yarışmada performans sergileyeceği iddia edildi.

O SES TÜRKİYE ÇEKİMLERİ NEREDE?

Yılbaşı gecesi yayınlanacak özel bölüm için yapılacak çekimler, İstanbul Anadolu Yakası'nın Maltepe İlçesi'nde bulunan Maltepe Üniversitesi'nde 20 Aralık 2021 Pazartesi günü gerçekleşecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN