Kovalara kritik uyarı İkizlerin özel hayatı karışabilir (Günlük burç yorumu)

Kovalara kritik uyarı İkizlerin özel hayatı karışabilir (Günlük burç yorumu)

16 Aralık burç yorumlarında Kovalara kritik uyarılar var. İkizlerin ise ikili ilişkilerinde karmaşık bir döneme girilebilir. Kova burcu kariyerinizde mücadelelerinizin ön planda olduğu bir dönem, güzel sonuçlar da alıyorsunuz ama diğer taraftan bu abartılı hareketler ve duruşunuz belki konuşmalarınız sizi zorlayabilir, özellikle Perşembe günü bu etkiye dikkat edin. İşte Koç burcu, Boğa burcu, Aslan Burcu ve diğer burçların günlük burç yorumları...

16 Aralık Perşembe günü burç yorumlarında dikkat çeken bir diğer burcumuz İkizler. İkizler Burcu, en çok ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Hayatınızı paylaştığınız bir insan varsa, onun bazı fikirleri sizin hayatınızı da etkileyebilir, yanılgılar altında olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru güzel etkileşimler devreye giriyor. Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız keyifli programlar devreye girecek ya da işle ilgili konularda önemli bir teklif ya da anlaşma karşınıza gelebilir. Pazar günü göz önünde olacağınız ortamlarda sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın.

İşte diğer burçların günlük burç yorumları...

burclars.jpeg

KOÇ BURCU (21 Mart - 20 Nisan)

Sevdiğiniz birine karşı davranışlarınızda oldukça acımasızsınız ve nedenleriniz olsa da bunlar herkes için net olmayabilir, bu nedenle tüm durumda sert kişi olarak siz öne çıkacaksınız.

Alışveriş dürtüleri konusunda da kendinizi yumuşatmalısınız çünkü görünüşe göre birçok şeyi biriktirme ihtiyacı hissediyorsunuz.

BOĞA BURCU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sosyal eğilimleriniz bu Perşembe her zamankinden daha fazla kendini hissettirecek ve görünenden çok daha hızlı bir yardım eli kazanıyorsunuz.

Bunun nedeni, arkadaşlarınızdan birinin sizi ihtiyaç duyabileceğiniz bir uzmanla temasa geçirmesidir. Her durumda, bunun için harika bir zaman olduğundan, bağlantılarınızı ve etkinizi bir şeyleri gerçekleştirmek için kullanın.

İKİZLER BURCU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Görünüşe göre geçmişte tanışmadığınız bazı insanlarla uğraşıyorsunuz ve onlarla önemli bir projede çalışmanız gerekiyor.

Hepsini selamlamak için çok fazla zamanınız olmayacak, bu yüzden iyi bir izlenim bırakmak için çok hızlı olmanız gerekecek. Bunun dışında nasıl açıklayacağınızı biliyorsanız yaratıcı çözümler için harika bir gün.

YENGEÇ BURCU (22 Haziran - 22 Temmuz)

İşleri çok kolay halletme eğiliminiz var ve bu, hayatınızın diğer yönlerinde de kendini hissettiriyor.

Halihazırda deneyimlediğiniz şey söz konusu olduğunda verimlisiniz, ancak yeni bir şey söz konusu olduğunda çok hızlı sonuçlar çıkaracaksınız. Acele etmenize gerek yok ve satır aralarını da okumaya çalışmalısınız.

ASLAN BURCU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Görünüşe göre bir aktivite yaparak edindiğiniz deneyim bu Perşembe kendini hissettirecek ve bunda parlayacaksınız.

Yaptığınız işe güveniyorsunuz ve insanlar sizden bu sakinlik ve güvence havasını alıyorlar. Yapabileceğin en iyi şey böyle devam etmek ve artık senden daha yüksek bir beklentiye sahip olmamak.

BAŞAK BURCU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bunu yapmak için özel bir nedeniniz olmamasına rağmen, bu Perşembe kendinizi izole etmeyi tercih ediyor gibisiniz.

İşe koyulduğunuz belirli bir pozisyonda kendinizi çok rahat hissetmiyorsunuz ve belki de bir kaçış bulmaya çalışıyorsunuz. Ancak, bu çoğunlukla sizin kafanıza kurduklarınız şeyler çünkü insanlar hala size bakıyor.

TERAZİ BURCU (23 Eylül - 23 Ekim)

Evde olup biten bazı konulara çok ilgilisiniz ama aynı zamanda başkalarının da yaptığınız işe karışmasını istemiyorsunuz.

Bu Perşembe gününün büyük bir kısmını özel hayatınızla ilgili soruları saptırmaya çalışarak geçireceksiniz.

AKREP BURCU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu Perşembe günü konsantre olmakta çok zorlanacaksınız, özellikle de işte bile yapacak pek bir şey olmadığı için. Aslında var, ama yapmaya çok hevesli olduğunuz türden bir iş yok.

Bir arkadaşınız size çıkma teklif edebilir, ancak davetlerine net bir cevap vermeye çalışacaksınız çünkü çıkmak isteyip istemediğinizden emin değilsiniz ama onları reddetmek de istemiyorsunuz.

YAY BURCU (23 Kasım - 21 Aralık)

Mevcut eğilim sizi normalden çok daha duygusal yapacak ve her şeyi normalden çok daha kişisel olarak alacaksınız.

Bu, birkaç dakika içinde çözülebilecek bir konuşmanın bile uzun süreceği anlamına gelir. Başkalarından aldıklarınızdan memnunsunuz ama aynı zamanda daha fazlasını da isteyebilirsiniz.

OĞLAK BURCU (22 Aralık - 20 Ocak)

Etrafınızdakilere sizden istenmediği halde tavsiyelerde bulunuyorsunuz ve görünüşü göre kendinizden memnun olsanız da, aslında kendiniz hakkında tamamen yanlış bir izlenim yaratıyorsunuz.

İşleri için dışarda bir yere gitmesi gereken yerliler, hastalanmamak için nasıl giyindiklerine ve ne yaptıklarına çok dikkat etmelidirler.

KOVA BURCU (21 Ocak - 18 Şubat)

Görünüşe göre aşk hayatınızda yeni bir sayfa açmaya çok heveslisiniz ve bu, ne kadar alakasız görünse de iş dahil yaptığınız her şeyi etkileyecek.

Bunun dışında, bazı yerliler çok inatçıdır ve bir arkadaşının yaşadığı bir sorunla ilgili görüşlerini empoze etmeye çalışırlar ve çok fazla dahil olurlar.

BALIK BURCU (19 Şubat-20 Mart)

Etrafınızdakilerden, özellikle de iş yerinizden ne istediğinize çok dikkat ediyorsunuz, çünkü bu Perşembe günü en çok, boşa düşmeme konusunda endişelisiniz.

Bu, seyahat etmek için harika bir gün, ister iş için gidilecek yerler olsun, isterse sadece tatiller için plan yapın. Başkalarına da yardım etmekten mutluluk duyarsınız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN