En güzel 2022 yılbaşı mesajları ile sevdiklerinizin yüzünü güldürün

En güzel 2022 yılbaşı mesajları ile sevdiklerinizin yüzünü güldürün

Nostalji rüzgarlarının hasretle estiği bayram ve yılbaşı günlerinde eskilerin tebrik kartları; dönemin şahitlerinin hatıralarında, onlardan dinleyenlerin ise merak dolu hayallerinde yer alıyor. Günümüz dijital çağında mektup usulü iyi niyet temennileriyle dolu kartlar, ev ve iş yeri adreslerine gönderilmese de dijital mektuplar ile elektronik posta adreslerine gönderilebilir. İşte, sevdiklerinizi mutlu edeceğiniz yeni yıl mesajları.

Yeni bir seneyi sevdiklerimizle beraber karşılamak birincil tercihken, uzakta olan ve yılbaşı akşamında bir arada bulunamayacak yakınları mutlu etmenin de bir yolu var. Yeni yıl kutlama mesajları, değer verilen insanlara beslenen iyi hisleri aktarmak için güzel fırsatlar oluşturur. Ailenize, sevgilinize, eşinize, arkadaşınıza, komşularınıza yeni yıl mesajları gönderebilirsiniz. Tarafınızdan gönderilen bir yılbaşı iletisiyle karşılaşmak onları mutlu ederek yeni yıla neşeyle girmelerini sağlar. Derlediğimiz yeni yıl mesajları ile mutluluğun aracı olabilirsiniz.

TEBESSÜM ETKİLİ YENİ YIL MESAJLARI

* Bir yıl daha geçerken her an varlığınıza minnettarım. Yaşamımdan geçen her yılda iyi ki benim ailemsiniz diyeceğim. Atladığım her yeni yaşta iyi ki dünyaya gelme nedenim sizsiniz diyerek teşekkür edeceğim. Sizi seviyorum ailem.

* Hoş geldin 2022! Geçmiş yılların verdiği birikim ve tecrübeyle bu yılı da dolu dolu geçirelim hep birlikte! Sevdiklerinizle keyif içinde yeni bir yıl dileğiyle…

* Yeni yılın başta ülkemizin refahı, yakınlarımızın sağlığı ve hayallerimizin gerçekleştiği güzel günlere şahit olması dileğiyle! Barış ve huzur içinde nice mutlu yıllara!

* İş mi arıyorsun, o halde tam hayalindeki iş! Sağlığına mı kavuşmak istiyorsun, o halde bol şifa! Yeni yerler mi keşfetmek istiyorsun, o halde tam da ihtiyacın olan imkanlar ve bol şans hep seninle olsun; tüm dileklerin 2022’de gerçekleşsin!

* Yeni doğan güneş gibi yepyeni bir yılı selamla ve uyandığında tertemiz ocak havasını içine çekip şöyle söyle: “Ben kendime kendim için gerekliyim, sağlıklı, kararlı ve enerjik olmalıyım!” Kıymetinizin bilindiği, keyifli günlerin birbirini kovaladığı huzurlu bir yıl dileğiyle!

* Yeni yılımızda rabbim tüm İslam alemi olarak korktuklarımızdan emin; umduklarımıza nail olmayı nasip etsin.

* Elimizdekilerle mutlu olmayı öğrenebilmek daima huzur verir! Dünyaya sevgiyle bak ki evrenin tüm iyi niyeti ve 2022’in tüm mucizeleri seninle olsun!

* Bu yıl ailene daha çok vakit ayır, arkadaşlarınla mutlu anılar biriktir, kendine daha iyi bak, doğru beslen, hayvanları koru ve çevrene saygı duy... İyi bir insan olmak için çok sebebin var! 2022 yılına bir şans ver ve tüm sürprizleri bu yıl bol bol yaşa!

* Yeni yılın ilk günü geri kalan hayatımızın da ilk günü! Yeni bir başlangıç, yeni planlar ve yepyeni bir moralle enerjimizi hiç düşürmeyeceğimiz sağlıklı bir yıl dileğiyle! Neşeli 2022 herkese şans getirsin…

* Hayatın olumlu yanlarına odaklanıp sevdiklerimize daha çok vakit ayırabileceğimiz, mutlu anılar biriktirebileceğimiz eşsiz bir 2022 geçirmek dileğiyle… Gülücükleriniz yıl boyu daima sizinle olsun!

* Dönüp arkana bile bakmak istemeyeceğin kadar muazzam bir yıl geçirmen dileğiyle! 2022 senin için unutulmaz olsun…

* Merhaba 2022’nin ilk günü! Bu yıl diğer tüm yıllarımızın seyrini etkileyecek şahane tecrübeler yaşama fırsatı versin hepimize! Sürprizlerle dolu 2022 dileğiyle…

* Mesafelerin aşka engel olamayacağını bana sen öğrettin. Bana sevmenin gücünü sen gösterdin. Her yeni yılda canımı yakan bir yarayı sen sardın. Bu yıl da yanında olamasam da, kalbim hep seninle atacak sevgilim. Mutlu yıllar!

* Yeni yılı yan yana geçiren tüm aşıkların kalbindeki huzur kadar özlemim var sana. Yeni yılda canının yanışını sevdiğinin sesi ile geçirmeye çalışan tüm meftunların nefesi kadar tutkunum. Her gece baktığım o fotoğrafa bu gece bir daha özlemle dokunacağım. Sensiz geçecek bir saate bile tahammül edemeyeceğim bir yılda, sensiz 1 dakika bile durmadığım bir sene olsun. Mutlu yıllar her şeyim!

* Her anın güzelliğini gözlerinde gördüğüm sevgilim… Bir yıl daha bitiyor ve bu yılın altında senin imzan var. Ben bu yılı seninle geçen anılarımdan ibaret sayıyorum. Daha fazla anı biriktireceğimiz, daha fazla güleceğimiz, daha fazla seveceğimiz bir yıl olsun. Mutlu yıllar sevgilim.

* Her geçen yılda bir yaştan daha gün alırken, dizimdeki morlukların yerini alnımdaki çizgiler alırken, koşu yarışlarında yavaş yavaş geride kalırken yanımda siz vardınız. İlk aşkımda, ilk hayal kırıklığımda, ilk okulum ve mezuniyetimde, ne zaman ardıma baksam desteğinizi gördüm. Birlikte geçen yıllarımız hiç bitmesin ailem. Mutlu yıllar!

* Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar…

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN