Sevgiliye, arkadaşa, eşlerinize alabileceğiniz en özel yılbaşı hediye önerileri

Sevgiliye, arkadaşa, eşlerinize alabileceğiniz en özel yılbaşı hediye önerileri

Yeni yıl için geri sayıma geçtiğimiz şu günlerde sevgilisine, eşine, arkadaşına, iş arkadaşına, annesine, babasına, kardeşine, sevdiklerine hediye almak isteyenler şimdiden plan yapmaya başladı. İşte, en özel yılbaşı hediyeleri...

Kol saatinden teknolojik cihazlara, kıyafetten parfüme kadar çeşit çeşit yılbaşı hediye fikirleri, şüphesiz sevdiklerinizi mutlu eder. Yılbaşında hediyeleşme gelenekleri yeni yıla ayrı bir heyecan katar. Okul çağlarımızda bizler de arkadaşlarımızla bir araya gelir, birbirimizin isimlerini küçük küçük kağıtlara yazar, o kağıtları teker teker çekerdik. Çektiğimiz kağıttaki isme yılbaşı hediyesi almak için bunu yapıyorduk ve son güne kadar kimin kime hediye alacağı söylenmediği için çok heyecanlanırdık.

YILBAŞI İÇİN EN ÖZEL HEDİYE ÖNERİLERİ

KİTAP

Azra Kohen'in 'Gör Beni' kitabı yılbaşında verilecek en özel hediyelerden biri olabilir. Yazar, Osmanlı'nın ardından Cumhuriyet'in kuruluş yıllarını güzel bir aşk hikayesine bağlayarak anlatmış. Ülkü ve Selim'in yaşadıkları çok ilgi çekici... Hem kılık kıyafet devriminden de bahsediyor ve o zamanlar Osmanlı'nın yeniden kurulup Cumhuriyet'in yıkılmasını isteyenlerin nasıl bir ruh hâlinde olduğunu da gözler önüne sermiş.

Ellerden düşmeyen 'Açlık Oyunları' serisi kitapları da güzel bir yılbaşı hediyesi olabilir. Başrol karakterinde Katniss Everdeen'in yer aldığı kitabın filmi de yayınlandı.

'Suç ve Ceza' gibi klasikleri söylememize gerek yok ama Orhan Pamuk'un Kafamda 'Bir Tuhaflık' kitabı da benim için efsaneler arasında yer alır. 'Kürk Mantolu Madonna'yı da bu efsaneler arasına yazabiliriz.

KIYAFET

Sevdiğiniz kişiye kıyafet almak da güzel bir seçenek olabilir. Mesela yılbaşında, soğuk kış aylarında sıcak tutacak bir atkı, bere, eldiven, yumoş bir kazak da hediye sahibini sevindirebilir. Bunların dışında pantolon, bluz, gömlek, kravat da düşünülebilir.

Yılbaşı hediyeleri için ayakkabı da en ideal seçeneklerden biri.

Çevrenizde çeyiz dizen yakınlarınız varsa, çorbada sizin de bir tuzunuz olsun ve onlara çeyizine gidebilecek nevresim takımı, çatal bıçak seti, tencere tava seti gibi mutfak gereçleri de alabilirsiniz. Mutfağa girmişken; tost, kahve ya da çay makinası da hediye olarak düşünülebilir.

AKSESUAR

Yılbaşına özel hazırlanmış kupa bardaklar, en özel fotoğraflarınızın yer aldığı bir albüm de yılbaşı hediyeleri arasında nedense tercih ediliyor.

Yılbaşı ağaçları da aslında evlere konulabilecek süs hediyesi olarak alınabilir. Ya da ev küçük ev eşyaları da yılbaşında hediye olarak verilebilir.

Fotoğraf çekmeyi seven sevdiceğinize profesyonel bir fotoğraf makinası da alabilirsiniz.

Anne ve babanıza yılbaşı hediyesi olarak tatil de hediye edebilirsiniz.

PARFÜM

Parfüm de yine her özel günde olduğu gibi yılbaşı hediyeleri arasında yerini koruyor. Sevgilinize, eşinize bir hediye almak istiyorsanız, biraz paraya kıyarak kaliteli parfüm çeşitlerinden birini seçebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN