En ilginç ve sıra dışı yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinizi şaşırtın

En ilginç ve sıra dışı yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinizi şaşırtın

Yılbaşı hediye önerileri 2022 yılına sayılı günler kala yoğun ilgi görüyor. 1 Ocak yılbaşı gecesini sevdikleriyle geçirenler, yeni yıla güleryüzle girmek için birbirleriyle hediyeleşme hazırlığı yapıyor. İşte, farklı ve ilginç yılbaşı hediyeleri...

Şaşırtan yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinizi hem sürpriz yapın, hem de güldürün. Her bütçeye ve zevke hitap eden ucuz yılbaşı hediyeleri bulmak mümkün. Sıra dışı yılbaşı fikirleri içerisinde; nostaljik oyuncaklar, doğum tarihinde yayınlanan gazete örneği, emoji yastıklar, romantik aşk çeki gibi farklı örnekler saymak mümkün.

İLGİNÇ YILBAŞI HEDİYE ÖNERİLERİ

Senin İçin Yılbaşı Dileklerim Kartları

Tarih 31 Aralık 2021! Saatler 22.00... 2022 yılına başlangıç yapmak için artık son dönemeç, son iki saat. Şarkılar, kahkahalar ve mutluluk içerisinde evde müthiş bir yılbaşı eğlencesi var! Rengarenk ışıklarla süslenmiş çam ağacı, kapılara ve camlara beyaz sprey boya ile püskürtülmüş "Hoş geldin 2022","Mutlu yıllar", "Nice yıllara" yazıları, konfetiler, balonlar, mumlar ve muhteşem yemek lezzetleri... Her şey, yeni yıl kutlamasına uygun ve tam da olması gerektiği gibi. Ancak saat 23.30'u gösterdiğinde, evde yılbaşı eğlencenin biraz dışında farklı bir hareketlilik başlıyor!

2021-12-05-135744.jpg

Mutlu Yıllar Çikolatası

Bu olsa olsa yılbaşı hediyesi verme telaşı ya da sabırsızlığı. Acaba ilk önce kim yılbaşı hediyesini verecek? Anne mi önce davranacak; yoksa baba mı? Belki de evdeki akrabalar hediye suskunluğunu ilk bozacak olanlar. Hayır, hiçbiri de değil... Her zaman olduğu gibi küçük kardeş, müthiş bir coşku ve heyecanla salonun ortasına elinde aldığı yılbaşı hediyesi ile girer. Kardeşin bu hareketi evde adeta bir domino etkisi yaratır ve herkes aldığı yılbaşı hediyelerini bir bir ortaya döker.

2021-12-05-135802.jpg

Nostaljik Oyuncaklar Hediye Sepeti

Derken herkes birbirine hediyelerini sunar ve yılbaşı hediyeleri bir bir açılmaya başlanır. Anne, eşine daha önceki yılbaşılarında olduğu gibi ya bir gömlek ya bir erkek kol saati ya da bir erkek parfümü almıştır. Baba ise anneye, ya şık bir klasik çanta, ya gösterişli bir kolye, ya da üzerinde değerli bir taş olan yüzük almıştır. Kardeşler ise, oyuncak türü sevimli yılbaşı hediyeleri almıştır. Şimdi oldu mu bu? Anne, baba, çocuklar, arkadaş ve akrabaların katıldığı bu bu kadar güzel bir yılbaşı eğlencesine bu klasik hediyeler hiç yakıştı mı? Tamam, size alınan bir hediyeye karşı beğenmemezlik yapmak küstahlık ancak, her sene de tıpa tıp aynı hediyeler de alınmaz ki ama!

2021-12-05-135816.jpg

Yılbaşına Özel Fotoğraflı Kartpostal

Az önce anlattığımız örnek olay, eminiz ki, bir çok evde üç aşağı, beş yukarı benzer şekilde yaşanıyordur! Gerçekten de herhangi bir hediyeyi beğenmemezlik yapmak hiç şık bir davranış olmaz! Ama eminiz ki, siz de sevdiklerinize her yılbaşında aynı hediyeleri vermekten yorulmuş, sıkılmış ve hatta bıkmışsınızdır. Dahası, her defasında farklı yılbaşı hediyeleri satın almak düşüncesiyle çıktığınız evinizden, yine aynı ürünleri alarak geri döndüğünüz de çok olmuştur.

2021-12-05-135829.jpg

Arkadaşa Yılbaşı Hatırası Çakmak

Yok mu şöyle farklı, şaşırtıcı, insanların yüzünde gülümsemeye yol açacak ilginç yılbaşı hediyeleri? Olmaz olur mu! Elbette ki var. Belki de siz yeni yıl hediyenizi en olmayacak yerlerde arıyorsunuz? Hiç merak etmeyin, çünkü sizi daha fazla merakta bırakmayacağız. Sizin için internetin altını üstüne getirdik, tüm hediye sitelerinde tek tek onlarca ürün gezdik ve en ilginç yılbaşı hediyelerini seçtik.

2021-12-05-135844.jpg

Arkadaşa Özel Noel Babalı Kupa Bardak

Bu seçmiş olduğumuz değişik yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinize en güzel sürprizleri yapabilecek, Onları çok şaşırtacak ve yılbaşı gecesini hep hatırlanabilir kılacaksınız. Üstelik evde de en çok konuşulacak hediyeler, sizin aldığınız hediyeler olacak. Hazırsanız hemen hediye fikirlerimiz içerisinde yer verdiğimiz ilginç yılbaşı hediyelerine bakalım.

2021-12-05-135859.jpg

Aşkınıza Özel Ahşap Kaplı Romantik Defter

Sevgilinize bu yılbaşına sevgili kitabı hazırlamaya ne dersiniz? Üstelik kendi el yazınız ve kendi fotoğraflarınızla hazırlanacak tamamen aşkınıza özel bir kitap! Sevgilinizin yıllarca gözü gibi saklayacağı bu özel defterle Ona çok farklı ve romantik bir hediye deneyimi yaşatabilirsiniz. Tabii bunun için size kaliteli ve şık bir defter lazım! Aşkınızın defteri işte karşınızda. İçerisine dilediğiniz mesajlarınızı yazabileceğiniz, kapağı ahşap kaplı ve üzeri de son derece romantik figürlerle süslenmiş olan aşk defteri romantik olduğu kadar Sizin için de ilginç bir yılbaşı hediyesi olacak...

2021-12-05-135912.jpg

Gülen Suratlar Sevimli Emoji Yastıklar

Ortama katacakları Pozitif enerjileriyle, evinizin yeni neşe kaynağı olacak emoji gülen yastıklar, birbirinden şirin surat ifadeleriyle işte karşınızda. Mutlu, memnun, kıskanç, sinirli, üzgün, aşık ve daha bir çok farklı model seçenekleri bulunan Bu sarı yastıklar, şık oldukları kadar çok da sevimli. Kız arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak ilginç ve sevimli bir şeyler arıyorsanız, gülen surat ifadeleri tam aradığınız armağanlardan. Cep telefonlarındaki ruh hali ifadesi olarak kullandığımız sevimli mesaj yüzleri, şipşirin emoji yastıklara ilham kaynağı oldular. 35 cm çapları ve içi dolgulu gülen surat yastıklar, evinize renk katacak.

2021-12-05-135926.jpg

Yılın En Yakışıklı/Güzel Sevgilisi Ödülü

Ne yani! Her zaman da ödülleri başkaları mı toplayacak. Cömertlikte, romantiklikte, alçak gönüllülükte ve sevimlilikte tüm ödüller bu yıl sevgilinize gitsin! Erkek arkadaşınıza bu yılbaşında 'Yılın En Yakışıklı Sevgilisi' şampiyonluk ödülü vermeye var mısınız? Kişiye özel olarak hazırlanacak şampiyonluk kupasıyla Onu kesinlikle çok mutlu edeceksiniz. Altın rengindeki şık görüntüsü ve size özel mesajınızla anlamlı bir yılbaşı hediyesine dönüşecek olan yılın en iyi sevgilisi ödül kupasıyla ona hayatı boyunca hiç unutamayacağı en ilginç yılbaşı hediyesini verin!

2021-12-05-135941.jpg

USB LED Bilgisayar Lambası

Tüm enerjisini bilgisayarın USB girişinden alan ve bilgisayar klavye kullanımını oldukça kolaylaştıran USB LED bilgisayar lambası ile sevdiklerinize yılın en ilginç yılbaşı hediyesini verebilirsiniz. Zifiri karanlıkta bile bilgisayar kullanımı onunla çok kolay ve çok rahat! Aynı zamanda gece lambası olarak da kullanılabilecek bu harika ürün, güçlü led ışıklarıyla lokal bir alanı ışıl ışıl bir hale getiriyor. Sevdiklerinize yılbaşı armağanı olarak ilginç ne hediye alınır diyorsanız, USB LED bilgisayar lambası düşünülebilecek armağanlardan biri.

2021-12-05-135954.jpg

FARKLI YILBAŞI HEDİYELERİ

Yılbaşına Özel Hazırlanmış Kar Küresi

Yılbaşı ile özdeşleşmiş en güzel melodilerden biri olan 'Jingle Bells' şarkısı, yılbaşına özel hazırlanmış bu kar küresinde. Yılbaşı için sevdiklerinize hazırlayacağınız hediye sepetleri içerisine koyabileceğiniz hem müzikli hem de hareketli ve yılbaşını en güzel şekilde yansıtan bir kar küresi karşınızda. Yılbaşına özel hazırlanmış kar küresi, içerisinde yer alan pervanesi ile yeni yılda hiç kar yağmasa bile size bu atmosferi doyasıya yaşatacak! Yeni yılın coşku ve heyecanını en güzel şekilde yansıtacak olan kar küresi, sevdiklerinize verebileceğiniz en keyifli yılbaşı hediyesine dönüşüyor.

2021-12-05-140008.jpg

Yılbaşı Partisi İçin Palyaço Burnu

Neşeli, eğlenceli ve komik! Yılbaşı partilerinde, çocukları neşelendirecek ve gecenize eğlence katacak palyaço burnu işte karşınızda. Kırmızı top şeklinde olan ve buruna kolay şekilde takılabilen palyaço burnu ile ister yılbaşı partinizde palyaço kılığına girerek çocuklarınızı eğlendirin, isterseniz de çocuklarınıza hediye edin!

2021-12-05-140023.jpg

Ahşaptan İlginç Yılbaşı Kutlama Posta Kartı

Söz uçar yazı kalır misali, sevdiklerinize yeni yılın en güzel mesajlarını ahşap posta Kartı üzerine işleyerek gönderebilirsiniz. Bir anahtar ucuyla ya da ucu sivri olan herhangi bir şeyle kazıyarak da hazırlayabileceğiniz bu sıra dışı posta kartı, özellikle sevgiliniz için hazırlayacağınız el yapımı yılbaşı hediyesi içinde gönderilebilecek harika bir ürün! Klasik bir posta kartının ahşap versiyonu olan aşkını kazı posta kartı yeni yılın en ilginç hediyelerinden biri olacak!

2021-12-05-140036.jpg

Kar Spreyi

Yan tarafta gördüğünüz bu özel sprey, bir yılbaşı hediyesi olmaktan ziyade, mekanınızı yılbaşına hazırlayacak şahane bir ürün! Yeni yılı doyasıya hissedin yaşayın diye işte karşınızda kar spreyi! Alın kar spreyi elinize, tüm yaratıcılığınızı kullanın ve evinizi yılbaşına hazırlayıp süsleyin. Camlarınıza, kapı ve pencerelerinize yılbaşı ile ilgili en güzel mesajlarınızı yazın, misafirlerinize veya çocuklarınıza özel yeni yıl sözleri yazın ya da dilerseniz duvarlarınıza kar tanesi şekilleri çizin!

2021-12-05-140051.jpg

Sakallı Noel Baba Şapkası

Yeni yılın coşkusu sakallı noel baba şapkası ile yaşanır. Evinizde güzel bir yılbaşı partisi hazırlamaya karar verdiyseniz, ya da arkadaşların daveti üzerine çılgınca bir yılbaşı kutlamasına davetliyseniz, yanınıza alacağınız tek şey sakallı noel baba şapkası! Yeni yıl kutlamalarının olmazsa olmazı noel baba şapkasına ister kendiniz sahip olun, isterseniz de sevdiklerinize yılbaşı hediyesi olarak verin.

2021-12-05-140104.jpg

Yılbaşına Özel Hazırlanmış Süs Mumlar

Yılbaşının rengi kırmızı ve beyaz! İşte karşınızda yeni yıl en tanınmış figürleri ile hazırlanmış muhteşem yılbaşı mumları. Yılbaşı için hazırlayacağınız güzel sofranıza yılbaşı mumları ile renk katabilirsiniz. Dilerseniz bu şirin mumları sevgilinize hazırlayacağınız yılbaşı hediye kutusu içerisine koyup, hediye paketinizi daha da süslü ve yılbaşına özel hale getirebilirsiniz.

2021-12-05-140118.jpg

Kişiye Özel Yılbaşı Hediyeleri

Erkek arkadaşınıza, sevgilinize yeni yılın en güzel kutlama mesajlarını kişiye özel hazırlanan yılbaşı hediyeleri ile verebilirsiniz. Üzerine isim ve yılbaşı kutlama mesajları yazılabilen bu özel ürünler ile, sevdiklerinizi hem şaşırtacak, hem de çok mutlu edeceksiniz. Kişiye özel yılbaşı hediyeleri, şu ürünlerden oluşmaktadır; Kupa bardak, masa saati, bardak altlığı, duvar saati, buzdolabı magnetleri. İçlerinden hem bütçenize, hem de zevkinize uygun olan modeli seçin ve sevdiklerinize güzel bir yılbaşı hediyesi verin.

2021-12-05-140136.jpg

Kişiye Özel Yılın Sevgilisi Sertifikası

Sevgilinize yeni yılın en anlamlı hediyesini kişiye özel yılın sevgilisi sertifikası ile verebilirsiniz. Özel ahşap çerçevesi içerisinde yer alan bu özel sertifika tamamen size özel hazırlanabiliyor. Başlığına ister 'YILIN SEVGİLİSİ SERTİFİKASI' yazdırın, isterseniz de 'YENİ YILDA DA AŞKIMIZ SÜRSÜN' şeklinde özel mesajınızı yazdırın. Devamında da kalbinizin sesini dinleyin ve sevgilinize aşk dolu en güzel yılbaşı mesajınızı yazdırın. Kişiye Özel Yılın Sevgilisi Sertifikası, sevgilinize hem en romantik, hem de en ilginç yılbaşı hediyesi olacaktır.

2021-12-05-140203.jpg

Romantik Aşk Çeki

Geride bıraktığımız yılda sevgilinize verdiğiniz sözleri tutmayarak onu çok mu üzdünüz? O halde yeni yıla güzel bir başlangıç yapmanın zamanı geldi. Sevgilinize yılbaşı gecesi en değerli sözlerinizi aşk çeki eşliğinde verin. Üzerine ister kendi el yazınızla, isterseniz de hazır olan yapraklarından birini kopartarak, yeni yılda her an onun yanında olacağınızı, onu asla aşksız ve sevgisiz bırakmayacağınızı aşk çeki ile gösterebilirsiniz. Aşk çeki yılbaşı hediyesi olarak sevgilinize/eşinize takdim edeceğiniz en romantik ve en ilginç yılbaşı hediyelerinden biri.

2021-12-05-140220.jpg

Romantik Aşk Dolu Kavanoz

Sevgilinizle ilişkinizde yılları eskittiyseniz, bu yılbaşı hediyeniz hem ilginç, hem de romantik bir hediye olsun! İşte yenilenen yüzü ve özel kavanozu ile karşınızda aşk kavanozu! İddia ediyoruz ki, yılbaşı için aşk kavanozu dışında başka hiçbir hediye sevgilinizi bu kadar çok özel ve değerli hissettiremez. İçerisinde 365 adet aşk mesajı taşıyan aşk dolu kavanoz, 2018 yılının 365 günün tamamını kapsayacak şekilde sevgilinize verebileceğiniz en romantik yılbaşı hediyesi.

2021-12-05-140233.jpg

SIRA DIŞI YILBAŞI HEDİYESİ TAVSİYELERİ

Güllü, Çikolatalı ve Şekerli Modelleri Bulunan Kalpli Yapboz

Sevdiklerinize sürpriz bir hediye hazırlatarak da ilginç bir yılbaşı hediyesine sahip olabilirsiniz. Haklı olarak hem sürprizi, hem de ilginç yılbaşı hediyesinin ne olacağını merak ediyorsunuz öyle değil mi? İşte üzerine istediğiniz mesajınızı yazdırabileceğiniz size özel puzzle'nız. Şekerli, güllü ve çikolata desenli modelleri bulunan kişiye özel kalp kutuda konuşan kalp yapboz ile hem yılbaşının en güzel sürprizine, hem de en ilginç hediyesine sahip olabilirsiniz.

2021-12-05-140248.jpg

Telefon Kulübesi Tasarımlı Dokunmatik Gece Lambası

Sevdiklerinize en enteresan sayılabilecek yılbaşı hediyesi işte karşınızda! İngilizlerin meşhur telefon kulübeleri şeklinde dizayn edilmiş olan dokunmatik bir gece lambası! Hem şıklığı, hem de acayipliği ile bir hayli dikkat çekici. Salonda, yatak odasında kullanılabilecek bu harika lambanın üzerine elinizi dokundurmanız yanması için kafi! Hem açılması, hem de kapanması işlemlerini dokunarak yapabileceğiniz İngiliz telefon kulübesi gece lambası, ilginç bir yılbaşı hediyesi olmayı fazlasıyla hak ediyor.

2021-12-05-140300.jpg

Kalbimden Gelen Mesaj

İçerisinde dolu dolu romantik hediyeliklerin yer aldığı kalbimden gelen mesaj, sevgilinize hazırlatabileceğiniz en romantik yılbaşı hediyelerinden biri. Kalp kutusuyla bile son derece cezbedici bir görüntüye sahip olan bu özel hediye ile, sevgilinizi yılbaşının en mutlu kişisi ilan edebilirsiniz. İçerisinde şeker drajeler, kalp çikolatalar ve kendi özel mesajınızı taşıyacak kırmızı rulo mektup kağıdının yer aldığı kalbimden gelen mesaj, yeni yılın en romantik hediye seçeneği.

2021-12-05-140315.jpg

Sevgilinize Yılbaşında Kalp Konfeti Sürprizi Yapın

Yılbaşında sevgilinizin başına karlar değil, kalp konfetinin şirin kalpleri yağsın ister misiniz? Sevgilinize yılbaşı sürprizi mi yapmak istiyorsunuz? İşte yılbaşı için sevgilinize yapabileceğiniz en romantik sürprizlerden biri olan kalp konfeti! Silindir şeklindeki kalp konfeti ile, saatler 00.00 gösterdiğinde havai fişekler eşliğinde siz de sevgilinizin üzerine kalpler yağdırın!

2021-12-05-140328.jpg

Nostaljik Bir Yılbaşı Hediyesi & Gramofon Müzik Kutusu

Geçmiş yılların en büyük eğlencesi ve en özel müzik dinleme aracı olan gramofon, şimdi sevdiklerinize hediye edebileceğiniz nostaljik bir armağan olarak karşınızda. Altın sarısı borusu, iğnesi ve taş plak alanı ile yüzde 100 gerçek bir gramofon şeklinde tasarlanmış Hesaplı fiyatıyla da bütçenizi üzmeyecek gramofon müzik kutusu, hem ilginç bir yılbaşı hediyesi düşünenler, hem de dekoratif bir süs eşyası arayanlar için mükemmel bir armağan seçeneği.

2021-12-05-140341.jpg

100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak

Bir kupa düşünün ki, üzerinde 100 farklı dilde 'seni seviyorum' yazsın ve tam ortasında da sevdiceğinizin ismi yazılı olsun. İşte biz bu kupa bardağa 100 dilde seni seviyorum kupa bardak diyoruz. Yılbaşı için sevgilinize hem kullanışlı, hem çok ucuz, hem de sevgi dolu bir hediye düşünüyorsanız bu kupa bardağı sevgilinize armağan etmeyi düşünebilirsiniz.

2021-12-05-140358.jpg

Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları

Değil bir yıl, asırlar da geçse peşinden koşmayı asla bırakmayacağınız sevgilinize romantik bir yılbaşı hediyesi düşünür müsünüz? 2'li set olarak satışa sunulan kişiye özel çöp adam yastıkları, isimlerinize özel olarak hazırlanıyor. Üzerinde yer alan çizgi adam figürleri ile oldukça sevimli mesajlar veren bu yastıklar ile, aşkınıza en güzel yılbaşı hediyesini verebilirsiniz.

2021-12-05-140430-001.jpg

Cuplens - Objektif Bardak

Klasik bardaklar bir yana, cuplens-objektif bardak bir yana! Profesyonel fotoğraf makinelerinin objektifi şeklinde tasarlanmış olan bu ilginç bardak oldukça havalı ve dikkat çekici. İçi paslanmaz çelikten imal edilmiş olan cuplens-objektif bardak, erkek arkadaşınıza da olabilecek en ilginç yılbaşı hediyelerinden biri.

2021-12-05-140451.jpg

İlginç Tasarımı ile Dikkat Çeken İçecek Şapkaları

Çalışırken iş kolik ancak eve geldiğinde tembellikte sınır tanımayan bir sevgiliniz mi var? Olsun siz onu zaten her haliyle seviyorsunuz. Belki de bazen bu tembelliği işinize de geliyordur, kim bilir... Bırakın tıpkı geride bıraktığımız geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevgiliniz tembelliğine kaldığı yerden devam etsin! Nasıl mı? İşte hiç ellerini kullanmadan içeceğini yudumlayabileceği son derece ilginç içecek şapkaları ile... Erkek arkadaşınıza yılbaşının en ilginç hediye seçeneklerinden biri olan içecek şapkaları, kız ve erkek modelleri ile sizi bekliyor.

2021-12-05-140511.jpg

ŞAŞIRTICI YILBAŞI HEDİYESİ

Kişiye Özel Film Şeridi Ürünler

İşte karşınızda sevgilinizle birlikte yeni yılı romantik bir şekilde karşılamanızı sağlayacak kişiye özel film şeridi ürünleri! Üzerine 3 tane fotoğrafınızı ve isim/mesajınızı yazdırabileceğiniz bu harika ürünler, hem aileniz için, hem de sevgiliniz için en farklı yılbaşı hediyelerinden biri. Ürünler kupa bardak ve telefon kılıflarından oluşuyor. Samsung ve iPhone cep telefonları için uygun olan modellerden birini seçin ve sevgilinizi yılbaşında inanılmaz şekilde sevindirin.

2021-12-05-140526.jpg

Ses Kaydı Yapan Konuşan Çikolatalar

Yılbaşı için sevgilinize yılbaşı çikolatası mı yaptırmak istiyorsunuz? Durun Konuşan çikolataları görmeden sakın çikolata filan almaya karar vermeyin. Üzerinde yer alan düğmesine bastığınızda sesinizi kaydedebileceğiniz konuşan çikolatalar ile sevgilinize hem çikolata lezzeti sunun, hem de yılbaşının en unutulmaz sürprizlerinden birini, yapın. Kalpli çikolatalar, mesajlı çikolatalar, bademli, fındıklı, fıstıklı çikolatalar... Bin bir çeşit çikolata var ama hiçbiri konuşan çikolatalar kadar etkileyici olamaz! Çünkü bu çikolatalarla birlikte sevgilinize ses kaydınızı da hediye ediyorsunuz.

2021-12-05-140539.jpg

Dekoratif Metal Arabalar

Yılbaşından daha çok ne bekleriz? Aşk, para, saadet, huzur, mutluluk ve her şeyden önemlisi de sağlık öyle değil mi? Bunun için de ekseriyetle şuna inanırız; Yılbaşına keyifli bir başlangıç yaparsak, yılın geriye kalan 364 günü de aynı neşeyle bu şekilde devam ederiz. Her ne kadar bu görüşe katılmayan olsa da, herkes yılbaşını sevdikleriyle beraber eğlence içerisinde karşılamak ister. Yılbaşı nasıl ki, umutların yeşerdiği ve hayatımızda güzel değişikliklerin yaşanmasını umut ettiğimiz bir dönemi ifade ediyorsa, yeni yıl için alacağımız yılbaşı hediyeleri de işte bu temennilerimizi sevdiklerimize iletmek için baş vurabileceğimiz güzel yollardan biri.

2021-12-05-140557.jpg

Tek Taş Kupa Bardak

Gönül isterdi ki yılbaşında, kız arkadaşınıza gerçek bir alyans yüzük hediye edin. Ama şu an için daha zamanı var diyorsanız, işte sevgilinizi şaşırtacak en ilginç yılbaşı hediyesi. Tek taş kupa bardak ile, sevgilinize hem kullanışlı, hem de sürpriz bir hediye verebilirsiniz. Kulp bölgesi tek taş yüzük şeklinde hazırlanmış olan bu kupa bardak oldukça etkileyici ve şık! Kız arkadaşa ilginç yılbaşı hediyesi ne alınabilir diyorsanız, tek taş kupa bardak düşünülebilir.

2021-12-05-140610.jpg

Kötü Bir Yılbaşı Şakası İçin Sahte Dışkı

Arkadaşlarınızın hatıralarından çıkmayacak berbat bir yılbaşı şakası mı aramıştınız? İşte yılbaşı gecesini 'moka' çevirecek en sıra dışı, en berbat, en şapşal yılbaşı hediyesi sahte dışkı. Yeni yılda arkadaşlarınıza tabiri caiz ise 'eşek şakası' yapmak istiyorsanız, bundan daha berbat bir şey düşünülemez bile! Sahte dışkı, gerçeği ile ayırt edilmeyecek derecede orijinal! Sınıf arkadaşlarınıza, ofis arkadaşlarınıza kötü bir şaka yapmak istiyorsanız işte en kötü şakalarından biri karşınızda duruyor.

2021-12-05-140632.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN