MasterChef eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programının 21 Aralık bölümü seyredildi. Haftanın ilk eleme adayı, dün akşam izlenen bölümde belli oldu. Mavi takım ve kırmızı takım yarışmacıları haftanın ilk dokunulmazlık oyununu oynadılar. Kaybeden takım öncelikle bireysel dokunulmazlık için bir araya geldi. Sonrasında oylama yaparak aralarından bir ismi haftanın ilk eleme adayı olarak potaya gönderdi. MasterChef Türkiye'de dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

MasterChef Türkiye 2021'in on sekizinci haftasında dokunulmazlığı kazanan isim ve haftanın eleme adayı olan ilk ismi belli oldu. MasterChef yarışmasında haftanın ilk eleme adayı, 7 farklı yiyeceğin değerlendirilmesi sonunda belirlendi. İki takım da salı akşamı gerçekleşen ilk takım oyununda yarıştı. Günün konsepti 'unlu mamuller'di. Tezgah başına geçen yarışmacılar, 7 farklı tabak çıkardı. Menüde; açma, dereotlu poğaça, simit, acı badem kurabiyesi, çatal, kruvasan ve ay çöreği yer aldı.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de bu haftanın ilk dokunulmazlığını kırmızı takım kazandı. Mavi takım kaptanı Dilara, kaptanlar düellosunu kazanmış, bunun karşılığında mavi takıma menüyü bir gün önceden bilme avantajı verilmişti. Dokunulmazlık oyununda dezavantajına rağmen kırmızı takım, yedi ürünün beşinde daha lezzetli unlu mamul çıkarmayı becerdi. Böylece, ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları ise bireysel dokunulmazlık oyununda karşılaştı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞIN SAHİBİ KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlık içim yaratıcılık oyunu oynandı. Ana ürünleri kahve olarak belirlenen yarışmacılar, kırk dakika içinde kahve temelli en lezzetli tabağı hazırlamaya çalıştı. Tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar arasında Dilara, en güzel tabağı hazırlayarak dokunulmazlığı kazandı.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yarışmada yenilgiye uğrayan mavi takımın konseyi toplandı. Konseyde Tahsin, Eren ve Mert için oylama yapıldı. Her yarışmacının birer oy kullanma hakkı vardı. Oylama sonucunda ismi en çok yazılan Mert, haftanın ilk eleme adayı oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN