Eski siyah-beyaz fotoğraflarınızı ücretsiz renklendirin! Yapay zeka destekli bu uygulama eski fotoğraflarınızı yeniliyor

Eski siyah-beyaz fotoğraflarınızı ücretsiz renklendirin! Yapay zeka destekli bu uygulama eski fotoğraflarınızı yeniliyor

'Reimagine' adlı mobil uygulama, birden fazla eski fotoğrafın çözünürlüğünü ve netliğini artıran uygulama, siyah-beyaz fotoğrafları da renklendiriyor. Renkli fotoğrafların solmuş tonlarını yeniden düzenliyor. İşte, yapay zeka ile eski fotoğrafları yenilemenin en kolay yolu...

Aile albümleri içinde yer alan eski fotoğraflar, bir dönem o ailenin yaşadığı ev ve çevresindeki insanları ölümsüz kılmanın en kolay yolu. Eski fotoğrafların taşıdığı bu anlam birçok kişi için oldukça önem taşıyor. Elbette teknolojik yenilikler bu durumu da olumlu yönde etkilemeye başladı. Aile geçmişini keşfetmek amacıyla kurulan MyHeritage, eski fotoğrafları yapay zeka ile düzenleyen yeni bir uygulamayı piyasaya sürdü.

SİYAH BEYAZ FOTOĞRAFLAR NASIL RENKLENDİRİLİR?

Webrazzi'den Candeğer Muradoğlu'nun haberine göre, 'Reimagine' adlı mobil uygulama, ücretsiz olarak hem iOS hem de Android cihazlara indirilebiliyor. Reimagine'ı kullanmak ise çok kolay. Bunun için uygulamanın içine düzenlemek istediğiniz fotoğrafı yüklemeniz yeterli. Uygulamanın içinde ayrı ayrı tanımlanan fotoğraflar, önce otomatik olarak kırpılıyor. Daha sonra taranıyor.

Birden fazla eski fotoğrafın çözünürlüğünü ve netliğini artıran uygulama, siyah beyaz fotoğrafları da renklendiriyor. Renkli fotoğrafların solmuş tonlarını yeniden düzenliyor. Özetle fotoğraf üzerindeki tüm hasarları gideriyor. Aynı zamanda fotoğraftaki kişileri hareketli animasyonlar ile canlandırabiliyor.

Uygulamanın tüm özelliklerini kullanmak için abonelik gerekiyor. Abonelik aylık 174,99 TL dolar, yıllık ise 1169,99 TL üzerinden ücretlendiriliyor. Ancak Reimagine'ın ücretsiz sürümde de oldukça düzgün bir şekilde çalıştığını görüyoruz.

ESKİ FOTOĞRAFLARI CANLANDIRAN UYGULAMA

MyHeritage, geçtiğimiz yıllarda Deep Nostalgia adlı uygulamasıyla da gündeme geldi. Bu uygulama eski fotoğraflardaki yüzleri 10 ila 20 saniye içinde canlandırıyor ve yüksek kaliteli, gerçekçi video görüntüleri oluşturmayı sağlıyordu.

Platform, aslında fotoğraf ya da video uygulaması değil. MyHeritage, eşleştirme teknolojileriyle, milyarlarca uluslararası tarihi kayıt aile geçmişini keşfetmek amacıyla kurulan bir soy ağacı uygulaması. Şirketin dijital kütüphanesindeki tarihi kayıt sayısı bu yıl 19,4 milyar sınırını geçti. Türkçe olarak da kullanılabilen uygulama ücretsiz olarak sunuluyor. Bu paket dahilinde 250 adet kişinin aile ağacı planı çıkarılıyor. Dört yıllık abonelik planı ise ücretli olup ek özelliklere ve içeriğe erişim sağlıyor. Şirket, 2016'da MyHeritage DNA adında genetik test hizmeti başlattı.

SİYAH BEYAZ FOTOĞRAFLARI RENKLENDİREN UYGULAMA iPHONE İNDİR

SİYAH BEYAZ FOTOĞRAFLARI RENKLENDİREN UYGULAMA ANDROID İNDİR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN