Karamollaoğlu iktidara seslendi: Bunca yalana, iftiraya, hakarete değdi mi?

Karamollaoğlu iktidara seslendi: Bunca yalana, iftiraya, hakarete değdi mi?

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından iktidara seslendi. Karamollaoğlu, paylaşımında "Değdi mi bunca şeye? Bunca yalana, iftiraya, hakarete değdi mi sizce?" diye sordu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından iktidara seslenerek, "Değdi mi bunca şeye? Bunca yalana, iftiraya, hakarete değdi mi sizce?" diye sordu.

"Elde ettiğiniz bu sonuca karşılık, milletimizin yarısını “terörist, din düşmanı, hain, öteki” ilan etmeye değdi mi gerçekten?" diyen Karamollaoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İktidar blokunun yöneticilerine soruyorum:

-Değdi mi bunca şeye?

-Ahlakı hiçe saymaya, manevi değerlerimizi siyasetin malzemesi yapmaya değdi mi hakikaten?

-Bunca yalana, iftiraya, hakarete değdi mi sizce? -Elde ettiğiniz bu sonuca karşılık, milletimizin yarısını “terörist, din düşmanı, hain, öteki” ilan etmeye değdi mi gerçekten?

"OLMADIK ŞEYLERE TEVESSÜL ETTİNİZ"

-Biz yola çıkarken; “hedefimiz, kaybedeni olmayan bir zaferdir.” demiştik, ancak sizler “kazananı olmayan bir zafer” elde etmek için olmadık şeylere tevessül ettiniz; soruyorum değdi mi?

-TRT ve Anadolu Ajansı başta olmak üzere, 85 milyon vatandaşımızın vergileriyle ayakta duran ve tarafsız olması gereken kurumları bir siyasi partinin yayın kuruluşları haline getirmeye değdi mi?

"SİZLERE DİYECEK BİR SÖZÜMÜZ YOKTUR"

Hâlâ “değdi” diyebiliyorsanız, “bu aziz milletin %48’ine yapıştırdığımız etiketler doğru” diyebiliyorsanız; sizlere diyecek bir sözümüz yoktur.

Sizleri bir kez daha milletimizin vicdanına ve Cenâb-ı Hakk’a havale ediyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (24)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
24 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN