Esra Erol da estetik harikası çıktı! Eski halini gören tanıyamadı "Sahte güzelmiş"

Esra Erol da estetik harikası çıktı! Eski halini gören tanıyamadı "Sahte güzelmiş"

ATV'de Esra Erol programını yıllardır sunan Esra Erol'un eski halini gören şaşkınlığını gizleyemedi. Güzelliğiyle dikkat çeken Erol'un meslekteki ilk yılları "Yok artık" dedirtti. Bakın Esra Erol yıllar içerisinde nasıl değişmiş?

Türkiye'nin en çok izlediği isimler arasında yer alan Esra Erol, başarısıyla büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Yaşına rağmen güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Erol'un eski görüntüleri ortaya çıktı. Görenler "Estetik yaptırmış" yorumunda bulundu.

esra.jpg

ESRA EROL'U GÖREN TANIYAMADI

Evlenme programıyla hayatımıza giren Esra Erol, format değiştirerek en çok izlenen yayınlar arasında girdi.

esraerol.jpg

Yıllardır ATV ekranlarında Esra Erol'da programını sunan güzel sunucunun özel hayatı da merak konusu oldu.

aile.jpg

ESTETİKSİZ HALİ ŞAŞIRTTI

Ali Özbir ile evlenen başarılı sunucunun 2 çocuğu var. Her paylaşımı konuşulan Esra Erol'a ait eski fotoğraflar ortaya çıktı.

estetikli.jpg

Erol'un estetiksiz hallerini gören tanıyamadı. Kimileri estetik yaptırdığını belirtirken kimileri ise estetik olmadığını yazdı.

estetik1.jpg

Sizce Esra Erol'da estetik var mı? Eski halimi güzel şimdi ki hali mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN