Esra Erol'da film gibi olay! Baba oğul birbirlerini öldü biliyorlarmış: Esra Erol 26 sene sonra baba ve oğlu kavuşturdu

Esra Erol'da film gibi olay! Baba oğul birbirlerini öldü biliyorlarmış: Esra Erol 26 sene sonra baba ve oğlu kavuşturdu

Reyting rekorları kıran Esra Erol'da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü sunucu filmlere konu olacak bir baba ve oğlun hikayesini ele aldı. Baba ve oğlun 26 yıllık hasreti ATV ekranlarında son buldu. İşte izleyenlere duygusal anlar yaşatan olayın detayları...

ATV ekranlarında fırtınalar estiren, reytingleri alt üst eden ünlü sunucu Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programında "bu kadarı ancak filmlerde olur" dedirtecek bir olay yaşandı. Babasını bulmak isteyen Özgür, Esra Erol'dan yardım istedi.

Hayat hikayesiyle herkesi gözyaşlarına boğan Özgür için güzel haber bugün geldi. Esra Erol canlı yayında müjdeyi açıklayarak Özgür'ün öldü sandığı babası Ramazan'ı bulduğunu söyledi.

erolda.jpg

26 YILLIK HASRET CANLI YAYINDA BİTTİ

Baba Ramazan Akın'ı birkaç gün içerisinde bulan Esra Erol, Özgür'e babasının 2012 yılında felç geçirdiğini bu sebeple konuşmakta ve yürümekte zorlandığını söyledi. Baba Ramazan Akın ve oğlu Özgür'ü görmek için stüdyoya geldi.

esra-erolda.jpg

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

26 yıllık hasret canlı yayında son buldu. Yıllar sonra buluşan baba ve oğul herkesi gözyaşlarına boğdu. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN