Esra Erol'da oğluna seneler sonra kavuşmuştu! Sevgilisi oğlunu istemeyince annenin seçimi şoke etti, canlı yayında düşüp bayıldı

Esra Erol'da oğluna seneler sonra kavuşmuştu! Sevgilisi oğlunu istemeyince annenin seçimi şoke etti, canlı yayında düşüp bayıldı

Atv ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan Esra Erol'da programı ele aldığı konularla sık sık gündeme geliyor. Bu kez de yıllar sonra oğluna kavuşan bir annenin seçimi damga vurdu. 21 yaşındaki zihinsel engelli Sezer Göl'ün annesi canlı yayında sinir krizi geçirerek bayıldı. Milyonlar ekran başına kilitlenerek o anları izledi...

Atv ekranlarında yayınlanan ve ünlü sunucu Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da her bölümüyle büyük yankı uyandırmaya devem ediyor. 21 yaşındaki zihinsel engelli Sezer Göl'ün yaşadıkları izleyen herkesi gözyaşlarına boğdu. Yıllar sonra annesine kavuşan Sezer Göl'ün annesi evladına yaptığıyla şoke etti.

edgfdg.jpg

Henüz 7 yaşındayken babasının vefat eden ve annesi İlknur tarafından ise Sakarya Camili Sevgi Evi'ne yerleştirilen Sezer Göl'ün yaşadıkları yürekleri burktu. Sokakta da yaşamak zorunda kalan Sezer, annesini bulmak için Esra Erol'a başvurdu. Esra Erol ise yıllar sonra anne ve oğlunu canlı yayında kavuşturdu. Anne ve oğlunun kavuştuğu anlarda Esra Erol gözyaşlarına boğuldu.

esraak.jpg

SEZER BÜYÜK GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından yıllar sonra annesine kavuşan Sezer, annesinin sevgilisi olduğunu öğrendi. 21 yaşındaki zihinsel engelli Sezer Göl, annesini kendisiyle sevgilisi arasında bir seçim yapmaya zorladı.

Annesinin sevgilisi Turan Bey ise "Bey, "İlknur'u parkta buldum. MEB'de temizlik görevlisiydi. Aldım evime getirdim. Oğlunu seçiyorsa beni unutsun" açıklamasında bulundu.

esrr.jpg

SEÇİMİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

İlknur Hanım ise seçimi açıkladı. "Oğlumu değil, sevgilim Turan'ı seçiyorum" dedi. Ancak sevgilisi Turan Bey'in söyledikleri karşısında büyük şaşkınlık yaşayan İlknur Hanım canlı yayında sinir krizleri geçirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN