Esra Erol'u hüngür hüngür ağlatan olay! Yerlerde süründü küfürler havada uçuştu

ATV'de yayınlanan Esra Erol programında korkulan anlar yaşandı. Eşinin başka bir kadına kaçtığını söyleyen Cemile Caner, yaşadıklarını anlatırken sinir krizleri geçirdi. Bir anda kendini yerlere atan kadın herkesi şoke ederken, sunucu Esra Erol'da gözyaşlarını tutamadı. İşte o anlar.

Gündüz programları arasında en çok izlenen yayınlardan olan Esra Erol'da programında her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen olaylar yaşanmaya devam ediyor. Genelde aile ilişkilerini konu edinen programda enteresan durumlarda ortaya çıkıyor. Eşinin başkasına kaçtığını söyleyen Cemile Caner, canlı yayında eşi ile sevgilisinin fotoğrafını görünce sinirlerine hakim olamadı. Herkesi korkutan anların yaşandığı programda Esra Erol'da kadının yaşadıklarını dinleyince gözyaşlarına hakim olamadı. İşte herkesi şoke eden anlar.

esra-erol.jpg

ESRA EROL BİLE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

32 yıllık evli olduğunu söyleyen Cemile Caner eşi Abdullah Caner'in Filiz Sağlan isimli kadına kaçtığını söyleyerek Esra Erol'dan yardım istedi. Cemile Caner'in hareketleri ise herkesi şoke etti. Caner, " Eşim Abdullah Caner ev tutup o kadınla yaşama başladı. Bense gündüz çalışıp gece ağladım. Kimsenin canı yanmasın" diyen kadın eşinin stüdyoya getirilmesini istedi. "Filiz Sağlan benden değerli mi?" diye haykıran gözü yaşlı kadın bir anda kendini yerlere attı. Sunucu Esra Erol ise ne yapacağını şaşırdı.

cemieabla.jpg

KENDİNİ YERLERE ATTI, STÜDYO KARIŞTI

Ağır işlerde çalıştığını söyleyen Cemile Caner, eşinin geri çocukları için dönmesini istedi. Zor şartlarda çalıştığını ve çocuklarına baktığını belirten Cemile Caner kendini bir anda yerlere atınca Esra Erol'da göz yaşlarını tutamadı. Sinir krizi geçiren Cemile Caner'i sakinleştirmeye çalışan Esra Erol, "Çok üzüldüm. Lütfen sakin ol. Gözümün içine bak. Ellerimi tut. Çok haklısın. Bizim Anadolu'da kadınlarımız vardır ya. Onlar kendi hayatlarından kadınlıklarından vazgeçerler" dedi.

esrakadin.jpg

O sırada ekranda eşi ve kadının fotoğraflarını gören Cemile Sağlan, tekrardan sinir krizine girdi. Sinirlerine hakim olamayan kadın küfürler savurmaya başladı. Devreye giren Esra Erol, hemen ekibe seslenerek "Alın fotoğrafı" uyarlarında bulundu. Eşine oklava ile şiddet uyguladığı iddia edilen Cemile Caner, bu iddiaları yalanlayarak " Asla kabul etmiyorum" dedi. Esra Erol'un arşivinden çıkan bu program yine gündeme bomba gibi düştü. Cemile Caner ve Abdullah Caner'in akıbeti ise hala bilinmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN