Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'dan ayarsız elbise! Öyle bir şey giydi ki... "Ablası eline su dökemez"

Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'dan ayarsız elbise! Öyle bir şey giydi ki... "Ablası eline su dökemez"

Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol, sosyal medya hesabından iddialı pozlar vermeye devam ediyor. Son dönemlerde gündemden düşmeyen Erol, bu defa iç çamaşırsız bir paylaşım yaptı. O gönderine binlerce yorum yağdı. Bakın ne giydi?

Alişan ile bir nişanlılık süreci yaşayan ve evlenmenin eşiğinden dönene Eda Erol, son günlerde paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Esra Erol'un kız kardeşi olan Eda Erol, cesur pozlarıyla sosyal medyayı sallıyor. Son paylaşımında iç çamaşırsız halini yayınlayan Erol ağızları açıkta bıraktı. Görenler ise yorum yağmuruna tuttu.

esra.jpg

EDA EROL'DAN ÇAMAŞIRSIZ POZLAR

Ünlü televizyon sunucu Esra Erol'un kız kardeşi Eda Erol, güzelliği ile dikkatleri üzerine çekerken, paylaşımlarıyla da kendinden söz ettiriyor.

eda1.jpg

Alişan ile geçirdiği nişanlılık döneminde tanınan Erol, sosyal medyadan yayınladığı cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan Eda Erol, bu defa verdiği pozla "Yok artık" dedirtti.

alisan.jpg

ESRA EROL'UN KIZ KARDEŞİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

ATV ekranlarında Esra Erol'da programını sunan ve yeni sezona hızlı bir giriş yapan Esra Erol, Türkiye'nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alırken, ailesi de merak konusu oldu. Kız kardeşi Eda Erol da ablası kadar dikkatleri üzerine çekiyor.

edaerol.jpg

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Sosyal medyayı aktif kullanan Eda Erol, giydiği kırmızı elbise ile ağızları açıkta bıraktı. Erol'un sütyensiz paylaşımına yorum yağdı.

edaerol2.jpg

Görenler "Harikasın" "Esra Erol eline su dökemez" "Aile genleri güzel" gibi çok sayıda yorum yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN