Esra Ezmeci canlı yayında sinir krizi geçirdi! Genç kızın sevgilisi için yaptıkları pes dedirtti: Geceleri uyuyamıyorum...

Esra Ezmeci canlı yayında sinir krizi geçirdi! Genç kızın sevgilisi için yaptıkları pes dedirtti: Geceleri uyuyamıyorum...

İlişki tavsiyeleriyle gündemden düşmek bilmeyen Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Yeni Baştan' programı ile tekrardan izleyicilerle bir araya gelmeye başladı. Bu hafta programa konuk olan genç kızın itirafları ise herkesin ağzını açık bıraktı. Esra Ezmeci canlı yayında sinir krizi geçirdi! Sevgilisinin istediği şey yüzünden genç kız kafayı yedi. Geceleri uyuyamıyorum... Bakın Esra Ezmeci nasıl bir öneride bulunmuş?

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci kendisine gelen itirafları yorumlamaya devam ediyor. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Yeni Baştan' programı ile izleyicilerinin sorularını yanıtlayan Esra Ezmeci, son bölümde sinir krizi geçirdi. Genç kızın itirafı ağızları açık bıraktı. Sevgilisi öyle bir şey istedi ki.. Duyanlar pes dedi. İşte o ilginç itiraf ve Esra Ezmeci'nin dikkat çeken yorumu...

GENÇ KIZDAN KORKUTAN İTİRAF

Hafta içi her gün Beyaz TV'de ekrana gelen Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programı son bölümüyle sosyal medyada viral oldu. Genç kızın anlattıkları ağızları açık bıraktı.Bir yıldır AVM'de çalıştığını söyleyen genç kız sevgilisi ile farklı mağazalarda çalıştığını belirtti.

yeni-proje-2024-03-17t164602-125.jpg

100 BİN TL İSTEDİ

Sevgilisi ile sık sık görüştüğünü belirten genç kızın anlattıkları tüyleri diken diken etti. Genç kız sevgilisinin 100 bin TL istediğini itiraf etti.

GENÇ KIZ ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ... ESRA EZMECİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Genç kız evleneceğini düşündüğü sevgilisi için annesinin kefen parası olan 5 cumhuriyet altını çaldığını itiraf etti. Genç kız evde altınların olmamasıyla birlikte abisinin eşinin suçlandığını ve bu yüzden abisinin boşandığını da söyledi.

yeni-proje-2024-03-17t164543-853.jpg

"ERKEK İÇİN HERŞEYİ YAPMAMALISINIZ"

Genç kızın itirafı karşısında önemli öğütler veren Esra Ezmeci, "Bir erkeğe para vererek ya da çok fazla fedakar olarak onun hayatında izler bırakamazsınız. Bir erkek bir kadını, kendisi olduğunu için sevmeli her ne olursa olsun bir kadından para isteyip onu zor duruma sokmamalı. Kadında erkek için herşeyi yapmamalı." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-03-17t164530-129.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN