Esra Ezmeci daha önce bu kadar pis bir mesaj almadı: Eski kayınpederimle her gece... Ünlü psikologdan tokat gibi cevap!

Esra Ezmeci daha önce bu kadar pis bir mesaj almadı: Eski kayınpederimle her gece... Ünlü psikologdan tokat gibi cevap!

Sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alan fenomen psikolog Esra Ezmeci takipçisinden gelen itirafla yine gündeme bomba gibi düştü. Takipçileriyle sık sık soru cevap yapan Esra Ezmeci, gelen mesajlarla şok oldu. Eski kayınpederi ile ilişki yaşayan kadının itirafı ağızları açık bıraktı. Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi. Öyle cevap verdi ki herkesin yüzü kıp kırmızı oldu! Bakın Esra Ezmeci'ye takipçisi tarafından ne sorulmuş?

İlişkiler üzerine verdiği tavsiyelerle gündemden düşmeyen fenomen psikolog Esra Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla şok oldu. Sosyal medya hesabından takipçileriyle sık sık soru cevap yapan Esra Ezmeci gelen itiraflarla kıpkırmızı oldu. Eski kayınpederi ile ilişki yaşayan kadının itirafı, herkesi şaşkına çevirdi. İşte Esra Ezmeci'nin takipçisine verdiği iğrenç yanıt...

GELEN İTİRAFLAR KARŞISINDA ŞOK OLDU

Aşk hayatı ve cinsellik üzerine tavsiyeler veren Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, gündemden düşmek bilmiyor. Instagram hesabından takipçileriyle birlikte soru cevap yapan Esra Ezmeci, gelen itiraflarla şok oldu. Görenlerin ağzı açık kaldı!

kmffdf-3.jpg

BU KADARI DA PES!

Akademik açıdan kendini sürekli olarak geliştiren fenomen psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından soru-cevap etkinliği yaptı. Takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Ezmeci, gelen bir mesajla hayretler içerisinde kaldı.

KAYINPEDERİ İLE HER GECE...

Takipçileriyle sık sık soru-cevap etkinliği yapan Esra Ezmeci, yine takipçilerinden soru ve itiraf yollamalarını istedi. Gelen mesajları Instagram hesabından paylaşan Ezmeci şok oldu. Ezmeci’nin yeni etkinliğine katılan bir sosyal medya kullanıcısı, eski kayınpederi ile ilişkisi olduğunu ve eski kayınvalidesinin 2 ay önce vefat ettiğini itiraf etti. Bu ilişkiyi çocuklarına nasıl anlatması gerektiği konusunda ünlü psikologdan yardım isteyen sosyal medya kullanıcısı, ağızları bir karış açıkta bıraktı.

b56.jpeg

"BU BİR İLİŞKİ DEĞİL"

Eski kayınpederi ile olan ilişkisini çocuklardan sakladığını belirten sosyal medya kullanıcıya Esra Ezmeci'den şu cevap geldi:

“Bu söylenmesi çok zor bir durum. Ve uygun bir ilişki değil. Burada iyi düşünün yol yakınken geri dönün.”

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

kmdfdffd.jpg

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

ESRA EZMECİ KİTAPLARI

  • Kararı Ben Veririm
  • Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir
  • Süt Lekesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN