Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya bitti mi, neden bitiyor?

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya bitti mi, neden bitiyor?

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve sevilen bir program olan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya isimli programdan üzücü bir haber geldi. Programın biteceği söylentileri araştırılmaya başlandı.

Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve izleyici tarafından da sevilen bir program olan Esra Ezmeci'nin sunduğu Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya isimli programın biteceğine dair söylentiler çıktı. Bunun akabinde ise izleyiciler bu haberin doğruluğunu araştırmaya başladı.

fox

PROGRAM BİTİYOR MU?

Fox TV ekranlarında Fulya Öztürk'ün sunduğu programın bitmesinin ardından Esra Ezmeci'nin sunduğu program başlamıştı. Ne yazık ki istenilen oranda izlenmeyen program son bölümüyle izleyicinin karşısına geçecek.

PROGRAM EKRANLARA NE ZAMAN VEDA EDİYOR?

Edinilen bilgiye göre programda istenilen reyting oranına ulaşılamamasından dolayı programın sonlandırılması kararı alındı. Bu yüzden program 7 Ekim 2022 cuma günü son defa ekranlara gelecek. Fulya Öztürk'ün kendi mesleğini geri dönmek için programdan ayrılmasının ardından program içerisinde psikolog olarak yer alan Esra ezmeci programın sunuculuğunu yapmaya başlamıştı. Ancak program istendiği gibi ilerlemedi ve programa son verilmesine karar verildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN