Estetiği yaptırdı Umre'ye koştu! Sosyal medya paylaşımına tepki yağdı... Verdiği cevap ise bomba

Estetiği yaptırdı Umre'ye koştu! Sosyal medya paylaşımına tepki yağdı... Verdiği cevap ise bomba

Ünlü isimler farklı yerlerde yeni yıla giriş yaparken Yaşar İpek 2023 yılına umrede girdi. Ünlü şarkıcının umre pozunu paylaşması ile birlikte sosyal medya birbirine girdi. Yaşar İpek’in çene estetiği herkesi şaşırttı. Takipçilerinden pek çok farklı yorum alan İpek yapılan bir yoruma "Yaş 40'ı geçti sevenlerime güzel gözükme isteğim" yanıtını verdi. İşte Yaşar İpek’in jawline estetiği…

Ünlü isimler umre paylaşımları yaparken Gülben Ergen ve Emina Jahovic’den sonra bu kez de Yaşar İpek umreye gittiğini açıkladı. Kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Yaşar İpek sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Seren Serengil ile yollarını ayıran Yaşar İpek darda ve zorda olan her kuluna yardım et notu ile bir paylaşımda bulundu. İşte Yaşar İpek’in jawline estetiği…


YAŞAR İPEK'İN ÇENE DOLGUSU OLAY OLDU


Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek, umrede paylaştığı pozuyla sosyal medyaya bomba gibi düştü.Yaptığı paylaşımın altına "Sen darda, zorda olan her kuluna yardım et Ya Rabbi. Senden Sana sığınırız. Sen bağışlayanların en güzelisin. Bağışlamak yalnızca Sana aittir. Ya Rahman Ya Rahim Ya Gaffur Ya Şafi. Elhamdülillahirrabbilalemin" notunu düşen Yaşar ipeğin çene dolguları takipçilerinden dikkatinden kaçmadı.

yasar-ipek-estetik.jpg


BAMBAŞKA BİRİ OLDU


Yaptığı paylaşımdan sonra çene estetiği yaptırdı dikkat çekerken takipçileri de yorum yapmayı unutmadı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan temizmagazin'in haberine Yaşar İpek'ten yanıt geldi. Yaşar İpek, bakımlı olmayı seviyorum diyerek 40 yaşını geçtiğini belirtti. Şarkıcı olduğunu dile getirerek sevenlerine güzel gözükme isteğinin sahne önünde olan biri için çok normal olduğunun altını çizdi. Yaşar İpek verdiği bu yanıtla estetik iddialarını da doğrulamış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN