Estetik mağduru Dilan Çiçek Deniz’den “Paşa gönlüm” çıkarması! Eski halinden eser kalmadı

Estetik mağduru Dilan Çiçek Deniz’den “Paşa gönlüm” çıkarması! Eski halinden eser kalmadı

Yaptırdı estetik işlemlerle gündemden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz, yaşadığı sürece tek tek anlattı. Estetik işlem yaptırdığı süreçte yaşadığı mağduriyetle ilgili detaylarını anlatan Deniz, işlemlere tepki gösterenlere ise “ Paşa Gönlüm öyle istedi” dedi. İşte Dilan Çiçek Deniz'in o itirafı…

Estetik mağduru ünlüler arasında yer alan Dilan Çiçek Deniz, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Hem çenesindeki hem de gözlerindeki değişimler uzun süre gündemde kalırken Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına katılan Deniz, geçirdiği zorlu süreci tek tek anlattı. İşte Dilan Çiçek Deniz'in o itirafı…

BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Yaptırdığı estetik operasyonlar hakkında açıklamalarda bulunan Dilan Çiçek Deniz, "Benim için inanılmaz zor bir süreçti. 2023 hayatımın en zor senelerinden biri bile olabilir." dedi.

dilan-cicek-estetik-itirafi.jpg

Yaptırdığı işlemleri düşünmeden böyle bir işe giriştiğini ifade eden Deniz, doktoruyla da iletişim kopukluğu olduğunu söyledi. Kendisinin bu konu hakkında daha çok araştırıp soruşturması gerektiğini ifade eden Dilan Çiçek Deniz, "Sonra vücudum inanılmaz tepki gösterdi. Çünkü omuz ameliyatını yeni olmuştum. Üstüne ani bir kararla böyle bir şeye karar verdim. Orada da şöyle bir şey oldu. Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi. Denemek istedim zaten yaptırdığım şey geçici olduğu için o konuda çok rahattım." ifadelerini kullandı.

estetik-iddia.jpg

Konunun çok büyüdüğünü ifade eden Deniz, sürecin de haddinden fazla uzun sürdüğünü aktardı. Doğal olarak iyileşme sürecinin de Zorlu geçtiğini ifade eden Dilan Çiçek Deniz, çıkan haberlerin bu durumu çok fazla gündeme taşıdığını ve özellikle kadınlar tarafından eleştirildiğini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN