Evde tuvalet kağıdı biten o markete akın edecek! 12'li tuvalet kağıdında flaş indirim yapıldı

Evde tuvalet kağıdı biten o markete akın edecek! 12'li tuvalet kağıdında flaş indirim yapıldı

Tuvalet kağıdı fiyatlarında yapılan indirim, o markete yoğun bir ilgiyle karşılandı ve müşteriler akın etmeye başladı. İşte tuvalet kağıdına dev indirim uygulayan market...

Geçtiğimiz yıl, temel ihtiyaçlardan biri olan tuvalet kağıdının fiyatları büyük oranda arttı, bu da birçok vatandaşın geçim mücadelesi vermesine neden oldu.

Yüksek zamlarla karşılaşan tuvalet kağıdı fiyatları, vatandaşları daha ucuz ve kaliteli seçenekler aramaya yönlendirdi. Bu arayış içerisinde olan vatandaşlar için müjdeli haber, bir marketten geldi. İndirimli tuvalet kağıdı fırsatıyla beraber vatandaşlar biraz olsun nefes alabileceklerdi.

HAKMAR EXPRESS'TE TUVALET KAĞIDINA DEV İNDİRİM

2

"Hakmar express" adlı market, tuvalet kağıdı fiyatlarında büyük bir indirim gerçekleştirdi. İndirim sonucunda, Selis 3 Katlı Parfümlü Tuvalet Kağıdı 12'li paketi 64,90 TL'ye kadar düşürdü.

Bu indirimli fiyatlarla tuvalet kağıdı satın almak isteyenler, hakmar express marketini tercih etmeye başladı. Hakmar express'te Selis 3 Katlı Parfümlü Tuvalet Kağıdı 12'li paketi 64,90 TL'den satışa sunuldu.

Bu indirim vatandaşlara ekonomik açıdan bir rahatlama sağlamış ve tuvalet kağıdı ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılamalarına yardımcı olmuştur.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN