Evinizde yapabileceğiniz bu cilt maskeleri ile hem cildiniz yenilecek hem paranız cebinize kalacak

Evinizde yapabileceğiniz bu cilt maskeleri ile hem cildiniz yenilecek hem paranız cebinize kalacak

Yüz bakımı, cildinizi parlak tutmanın harika bir yoludur, ancak pahalı olabilirler. Mağazadan satın alınan yüz maskeleri harika bir alternatiftir, ancak bazen sadece biraz tasarruf etmek istersiniz. İşte pahalı markalara para dökmeye gerek kalmadan evde kendinizin yapabileceği cilt maskeleri...

Harika bir yüz maskesinin tüm gücünü ucuza aradığınızda, mutfağınızda biraz kurnazlık yapmanın ve kilerinizde ve buzdolabınızda bulunan yiyecekleri kullanarak mükemmel DIY yüz maskesini karıştırmanın zamanı geldi. Evde bir yüz maskesi yapmak kolay ve ucuzdur ve karışımınızı buzdolabında bir kavanozda saklayabilirsiniz, böylece cildinizi çeki düzen vermek için fazladan bir şeye ihtiyaç duyduğunuzda kullanıma hazır olur. Aşağıdaki maske tariflerinin çoğu yalnızca en fazla iki veya üç bileşen gerektirir, bu nedenle kendinizi evde şımartmak söz konusu olduğunda oyunun adı kolaylıktır. Bu harika kendin yap yüz maskeleriyle yüz maskeleme deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır olun...

Bu kolay ev yapımı güzellik tarifleriyle cildinizin parlamasını sağlayın

yesil-cayin-yuze-faydalari.jpg

Enflamasyon için yatıştırıcı yeşil çay yüz maskesi

İçindekiler:

  • Yeşil çay torbaları
  • Bal
  • Limon

Hassas veya tahriş olmuş cildi sakinleştirmek için yeşil çay maskesini deneyin. Yeşil çayı mümkün olduğunca az suyla demleyerek başlayın, böylece oldukça konsantre olur. Daha sonra eşit miktarda çay ve balı limon sıkarak karıştırın. Karışımı yüzünüze uygulayın ve ılık suyla yıkamadan önce 20 ila 30 dakika bekletin. Süper tazelenmiş hissetmeye hazırlanın!

aloe-vera-fresh-lemon-and-honey-natural-facial-skin-royalty-free-image-1636828095.jpg

Nemlendirici bal ve aloe yüz maskesi

İçindekiler:

  • 1 yemek kaşığı aloe vera
  • 1 yemek kaşığı bal

Kötü bir güneş yanığına uygulanan aloe veranın iyileştirici mucizelerini hiç hissettiyseniz, bitkinin nektarının ne kadar harika olabileceğini bilirsiniz. Bu yüzden bal ve aloe maskesi ile cildi mükemmel bir şekilde nemlendirmek için bir maskeye dönüştürün. Sadece eşit miktarda taze aloe ve balı karıştırın; Bu kadar kolay! 20 ila 30 dakika yüzünüzde bırakın ve hayatın cildinize geri döndüğünü hissedin.

fresh-papaya-natural-facial-mask-royalty-free-image-1636828231.jpg

Yaşlılık noktaları için aydınlatıcı papaya yüz maskesi

İçindekiler:

  • olgun papaya
  • su

Bir dilim olgun papaya kesin ve tohumları ve posayı çıkarın (posayı daha sonra bir şeyler atıştırmak için saklayın - sindirim için harikadır!). Papaya kabuğunun iç kısmını temizlenmiş yüzünüze, ağız ve göz çevresindeki çizgilere, kaz ayaklarına, incelmiş şakaklara, boyun ve ellere odaklanarak ovun. 15 ila 20 dakika kurumasını bekleyin, ardından ılık suyla durulayın. Bu maske haftada iki kez yapılabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN