Evliliği 53 gün sürmüştü: Merve Boluğur ikinci kez dünyaevine giriyor! 'Evet dedim' diyerek duyurdu!

Evliliği 53 gün sürmüştü: Merve Boluğur ikinci kez dünyaevine giriyor! 'Evet dedim' diyerek duyurdu!

Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de dünyaevine giren 23 Kasım'da ise Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile boşanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, ikinci kez dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl 2 Ekim'de bir süredir birlikte olduğu sevgilisi DJ Mert Aydın ile Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen düğünle dünyaevine giren ünlü oyuncu Merve Boluğur, 16 Kasım'da sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamayla Aydın ile olan evliliğini sonlandırma kararı aldığını duyurmuştu. Sadece 53 gün süren evlilik 23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile 5 dakikada sonuçlanırken Merve Boluğur, eski eşi ile birçok kez görüntülenmişti. Ünlü oyuncu ikinci kez dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile 53 gün evli kaldığı DJ Mert Aydın'dan boşanan ünlü oyuncu Merve Boluğur, boşanma davasının ardından eski eşiyle birçok kez görüntülenmişti.

Merve Boluğur 53 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın ile yeniden bir araya geldi! Olaylı gece: "İnsan değilsiniz..."

İkilinin sıklıkla birlikte görüntülenmesi 'yeniden birlikte mi olacaklar?' sorusuna neden olurken Mert Aydın, barışma sinyali vererek "Ben hızlı düşündüğümüz için pişman değilim. Kısmet böyleymiş... Hiçbir sorunumuz yok. Merve ile biz arkadaşız zaten. Boşandıktan sonra iki kez bir araya geldik. Şimdilik gidişata bakacağız. Olursa olur, olmazsa da yapacak bir şey yok" açıklamasında bulunmuştu.

'EVET DEDİM' DİYEREK DUYURDU

Sosyal medya hesabı aracılığıyla espritüel bir paylaşıma imza atan ünlü oyuncu, paylaşımında "I said yes" (Evet dedim) ifadelerine yer verdi. Boluğur'un birlikte olduğu erkeğin kim olduğu ise henüz netlik kazanmadı.

Merve Boluğur yeniden mi evleniyor?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN