Evliliği 44 gün sürmüştüi! Merve Boluğur'un yeni açıklaması gündemi sarstı: Benim de noksanlıklarım var ama...

Evliliği 44 gün sürmüştüi! Merve Boluğur'un yeni açıklaması gündemi sarstı: Benim de noksanlıklarım var ama...

46 gün önce Mert Aydın ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Merve Boluğur'un eşinden boşanacağı iddia edilmişti. Ünlü oyuncu 'ayrılık' iddialarını doğrulayarak dikkatleri üzerine çekmişti. Merve Boluğur, bu kez de bir takipçisinden gelen soruya verdiği yanıtla adından söz ettirdi.

Sevgilisi Mert Aydın ile 4 ay ilişki yaşadıktan sonra nikah masasına oturarak evliliğe adım atan ünlü oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz akşam Mert Aydın'dan boşanacağını açıklayarak herkesi şaşırtmış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü oyuncu bu kez de bir takipçisinin sorusuna verdiği yanıtla adından söz ettirdi.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen görkemli bir düğünle dünyaevine girmiş, çiftin düğününü ise Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıymıştı. Gösterişli bir şekilde gerçekleşen düğün, sosyal medyada çok konuşulan konulardan biri olurken Merve Boluğur'un gelinliği göz kamaştırmıştı. Ünlü oyuncu, nikah masasında çalan şarkıyla da büyük bir şaşkınlık yaşamıştı.

merve-sondan-once.jpg

"NE ALAKA"

Nikah memurunun Mert Aydın'a "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusunu sorması sonrasında düğünde bir anda Müslüm Gürses'in "Son Pişmanlık" şarkısı çalınmış, ünlü oyuncu ise yaşadığı şaşkınlığa "Ne alaka" şeklinde sitem ederek magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

"TAPULU KOCAM"

3539262_1ccebf25931a764e9d7b9d6f0342576d_640x640

Mert Aydın'la evlendikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eşine duyduğu sevgiyi her fırsatta dile getiren ünlü oyuncu, 'Kocam', 'İyi ki kocam' ve 'tapulu kocam' gibi paylaşımlarla adından söz ettirmişti.

"ADAM ETTİKLERİMİZ YÜZÜMÜZE BAKMAZ OLDU"

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekerken çiftin sürpriz bir ayrılık kararı aldığı öne sürülmüş, birkaç gündür eşiyle fotoğraf paylaşmayan Boluğur'un "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu" paylaşımı ise kafa karıştırmıştı.

2017 yılında Murat Dalkılıç ile tek celsede boşanan Merve Boluğur, 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturdu. Sosyal medya hesabından Aydın ile sık sık paylaşım yapan Boluğur'un birkaç gündür bir şey yayınlamaması ve yüzüğünü çıkarması dikkatlerden kaçmadı. Çiftin boşanacağı iddia edilirken Merve Boluğur, son paylaşımıyla iddiaları doğrulamıştı.

merv.jpg

Geçtiğimiz günlerde Instagram'da bir takipçisinden gelen "Ders çıkardığın olay ne?" sorusuna yanıt veren Merve Boluığur, "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım" demişti.

Resim

Ünlü oyuncu bu paylaşımdan kısa süre sonra ise eşinden boşanacağını açıklayarak "Olmadı teşekkürler.. Hayat bu.. Mert'e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler" dedi. Merve Boluğur'un bu paylaşımı magazin dünyasına bomba gibi düşerken Merve Boluğur, dikkat çekici bir paylaşıma daha imza attı.

"DELİKANLIYIMDIR"

Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Merve Boluğur, bir takipçisinin kendisine sorduğu "Senin gibi hatunu elinden kaçıran adama ne denir?" soruya verdiği yanıtla adından söz ettirdi.

Ünlü oyuncu bu paylaşıma "Benim de noksanlıklarım var ama delikanlıyımdır." şeklinde yanıt verdi.

Boluğur'un bu paylaşım ile Mert Aydın'a göndermede bulunduğu öne sürüldü.

Merve Boluğurun takipçisine verdiği yanıt gündem oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN