Türkiye bu haberle sarsıldı! Henüz 44 gün önce evlenmişlerdi

Türkiye bu haberle sarsıldı! Henüz 44 gün önce evlenmişlerdi

44 gün önce Mert Aydın ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Merve Boluğur'un eşinden boşanacağı iddia edilmişti. "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu ayrılığı resmen açıkladı.

4 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Mert Aydın ile 2 Ekim'denikah masasına oturan ünlü oyuncu Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve ünlü oyuncunun eşinden boşanma hazırlığı içerisinde olduğu iddia edilmişti. Merve Boluğur, son paylaşımıyla iddiaları doğruladı. Çiftin evliliği yalnızca 44 gün sürdü.

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, 4 aydır aşk yaşadığı sevgilisi DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen görkemli bir düğünle dünyaevine girmiş, çiftin düğününü Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıyarken Aslı Hünel, Bülent Kuş, Çetin Yılmaz, Nurettin Doğan ve Murat İşgel ise çiftin nikah şahidi olmuştu.

merve-sondan-once.jpg

Oldukça gösterişli bir şekilde gerçekleşen düğün, sosyal medyada çok konuşulan konulardan biri olurken Merve Boluğur'un gelinliği göz kamaştırmıştı. Gösterişli bir gelinlik tercih eden Boluğur, nikah masasında çalan şarkıyla büyük bir şaşkınlık yaşamıştı.

"NE ALAKA"

Nikah memurunun Mert Aydın'a "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusunu sorması sonrasında düğünde bir anda Müslüm Gürses'in "Son Pişmanlık" şarkısı çalınmış, ünlü oyuncu ise yaşadığı şaşkınlığa "Ne alaka" şeklinde sitem ederek magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

merv.jpg

AYRLIK İDDİASI

Merve Boluğur, Mert Aydın ile evlendikten sonra sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekerken çiftin sürpriz bir ayrılık kararı aldığı öne sürülmüş, birkaç gündür eşiyle fotoğraf paylaşmayan Boluğur'un "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu" paylaşımı ise kafa karıştırmıştı.

2017 yılında Murat Dalkılıç ile tek celsede boşanan Merve Boluğur, 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturdu. Sosyal medya hesabından Aydın ile sık sık paylaşım yapan Boluğur'un birkaç gündür bir şey yayınlamaması ve yüzüğünü çıkarması dikkatlerden kaçmadı. çiftin boşanacağı iddia edilirken Merve Boluğur, son paylaşımıyla iddiaları doğruladı.

"ADAM ETTİKLERİMİZ YÜZÜMÜZE BAKMAZ OLDU"

Geçtiğimiz günlerde Instagram'da bir takipçisinden gelen "Ders çıkardığın olay ne?" sorusuna yanıt veren Merve Boluığur, "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım" demişti.

MERVE BOLUĞUR AYRILIĞI AÇIKLADI SOSYAL MEDYA YIKILDI

Ünlü oyuncu bu akşam yaptığı paylaşımla 'ayrılık' iddialarını doğruladı.

44 gün önce nikah masasına oturduğu eşinden boşanacağını açıklayan Merve Boluğur, paylaşımında "Olmadı teşekkürler.. Hayat bu.. Mert'e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler" ifadelerine yer verdi.

Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa süre içinde çok sayıda yorum ve beğeni alırken sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN