Evliliğinde kriz çıkan Demet Özdemir resti çekti! Evi terk etmişti "Yetsin artık"

Evliliğinde kriz çıkan Demet Özdemir resti çekti! Evi terk etmişti "Yetsin artık"

Evliliğinde kriz çıktığı iddia edilen Demet Özdemir'in evi terk ettiği magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanacaklar haberi hayranlarını üzerken Demet Özdemir'den zehir zemberek bir paylaşım geldi. Sessizliğini bozan Demet bakın ne paylaştı?

Geçen yıl Ağustos ayında evlenen Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftini mutluluğuna gölge düştü. İkili arasında yaşanan kriz sonrasında Özdemir evi terk etti. İddiaya göre 7 aylık evli çiftin kavga sebebi doğum gününde yaşananlar. Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'a sinirlenip evi terk ettiği söylendi. Ünlü oyuncudan herkesi şaşırtan o paylaşım geldi.

demet.jpg

2022 yılında görkemli bir düğün ile evlenen Demet Özdemir-Oğuzhan Koç'un düğünü günlerce magazin gündeminde yerini almıştı.

ogzuhan.jpg

Çok sayıda ünlü ismin katıldığı düğünde Özdemir 3 tane gelinlik giymişti. Birbirinden ilginç gelinlikler giyen Demet Özdemir'e çok sayıda ağır eleştiriler de yapılmıştı.

OĞUZHAN KOÇ'UN O HAREKETİ RAHATSIZ ETTİ

İkilinin mutlu giden evliliğinde ilk kriz yaşandı. İddiaya göre Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'un doğum gününde sergilediği hareketlerden rahatsız olmuş ve daha sonra evi terk etmişti.

evlilik.jpg

DEMET ÖZDEMİR ÇILGINA DÖNDÜ

Herkesi şaşkına uğratan kriz sonrası gözler ikiliye dönerken, Özdemir'den adeta zehir zemberek bir paylaşım geldi. Hukuki olarak hakkında çıkan asılsız haberler için dava açacağını ifade eden Demet Özdemir, "Yetsin artık" diyerek isyan etti.

İŞTE DEMET ÖZDEMİR'İN O PAYLAŞIMI

ozdemir.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN