Evlilik Müge Anlı'yı değiştirdi! Bakın hangi söze dayanamadı ağladı? "Evlilik yaramadı"

Evlilik Müge Anlı'yı değiştirdi! Bakın hangi söze dayanamadı ağladı? "Evlilik yaramadı"

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gözyaşları sel oldu. 15 yaşındaki Asu için seferber olan Müge Anlı ve emniyet güçleri küçük Asu'yu kaçırıldığı yerden kurtardı. Müge Anlı ise o anlarda gözyaşlarını tutmadı.

Türkiye'nin en çok izlediği programlardan olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında nefes kesen anlar yaşandı. Lise öğrencisi çocukları Asu için Müge Anlı'ya başvuran aile kızlarının kaçırıldığını söylemişti. Anlı'dan yardım isteyen aileye müjdeli haber bugün geldi. Komşusu tarafından konsere götürülen ve daha sonra alı konulan Asu canlı yayında kurtarıldı. O anlarda Müge Anlı gözyaşlarını tutamadı.

asu.png

MÜGE ANLI GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

26 Ağustos tarihinde komşusuyla konsere giden ve geri dönmeyen lise öğrencisi Asu'dan aile haber alamamıştı. Aile ise çareyi Müge Anlı'da buldu. Kısa sürede Asu'ya ulaşan Müge Anlı ve ekibi genç kızı kaçırıldığı yerden kurtardı. Fatih ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yardımıyla Müge Anlı ve ekibi tarafından bulanan Asu canlı yayında alıkonulduğu yerden alındı. Kızını günlerdir arayan baba kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Asu'nun bulunmasıyla Müge Anlı'ya teşekkür eden aile Anlı'yı ağlattı.

mugeanli.jpg

KOMŞUSU TARAFINDAN KAÇIRILMIŞTI

Komşusu tarafından kaçırılan 15 yaşındaki Asu Müge Anlı'nın yayınında bulundu. Komşusu tarafından konsere götürülen ve daha sonra kaçırılan Asu için Yasemin isimli genç kız Müge Anlı'nın ekibi ile işbirliği yaptı.

screenshot-1.jpg

MESAJLAŞMA İLE BULUŞMA AYARLANDI

Müge Anlı'nın ekibi ile iş birliği yapan Yasemin isimli genç kız, Asu'nun kurtarılması için Arife Aslan ile mesajlaştı.

screenshot-2.jpg

Kendisini Aslı diye tanıtın Arife Aslan, Yasemin isimli genç kız ile mesajlaşma sonrası buluştu. Arife Aslan'ın kendisine "Seni de kulübe yazdıralım günlük 2 bin TL kazanırsın" dediğini ifade etti. Tüm bunların sonucunda 15 yaşındaki Asu kurtarıldı.

screenshot-3.jpgscreenshot-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN