Exxen nasıl izlenir, spor paketi üyelik ücreti ne kadar? Exxen aynı anda kaç kişi izleyebilir?

Exxen nasıl izlenir, spor paketi üyelik ücreti ne kadar? Exxen aynı anda kaç kişi izleyebilir?

Ülkemizde Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin resmi yayıncısı olan Exxen, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa maçlarını canlı yayınlıyor. Exxen spor paketi fiyatları 35-60 TL arasında değişiyor. İşte, Exxen üyelik ücretleri...

Exxen spor paketi satın almak için internet sitesine üye olarak giriş yapmak gerekiyor. Sadece kredi kartıyla veya banka kartıyla ödeme yapılabilen Exxen üyelik giriş ekranı ile UEFA futbol maçlarını izlemek mümkün. Exxen'i televizyonda izlemek için, akıllı (smart) özelliğe sahip televizyon satın almanız gerekiyor. Televizyonun uygulama marketinden Exxen'i indirdikten sonra giriş yapabilirsiniz. Akıllı olmayan eski televizyonlarda, bilgisayar ya da cep telefonunu televizyona bağlayarak Exxen izlemek mümkün.

EXXEN'DE HANGİ MAÇLAR YAYINLANIYOR?

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş ile Avrupa Ligi'nde oynayan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçları Exxen platformundan canlı yayınlanıyor. Maçları izlemek isteyen futbolseverlerin Exxen platformuna üye olması ve belli bir ücret ödemesi gerekiyor.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları ülkemizde 2021-2024 yılları arasında Exxen platformunda yayınlanacak.

EXXEN TV NASIL İZLENİR?

Exxen'in canlı maç yayınlarının yanı sıra dizi-film içeriklerini izlemek için www.exxen.com sitesinde üye olmak gerekiyor. Ayrıca Google Play Store ve iPhone App Store mağazalarından Exxen'i indirip aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Exxen'de 7 günlük ücretsiz deneme seçeneği de bulunuyor.

EXXEN SPORA NASIL ÜYE OLUNUR?

Exxen'e üye olmak için www.exxen.com adresine girdikten sonra açılan sayfada ad-soyad ve e-posta bilgilerinizi yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz.

Exxen platformunda aynı anda sadece 1 cihazdan izleme yapılabiliyor.

Ayrıca Exxen üyeliğinizi SMS göndererek de başlatabilirsiniz. Reklamlı üyelikler için EXXENSPOR, reklamsız üyelik için EXXENSPOR REKLAMSIZ yazıp 9300'a SMS göndermek mümkün.

EXXEN SPOR PAKETİ ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Exxen'de Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını kapsayan spor paketi, 10 TL'lik temel pakete ilave olarak 24.90 TL ile izlenebiliyor. Buna göre Exxen spor paketi reklamlı seçeneği aylık 34.80 TL ödemek gerekiyor.

Exxen spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenlerin ise aylık 44.80 TL ödeme yapması gerekiyor.

Taahhütsüz aylık caymalı paket ise 59.80 TL olarak açıklandı.

EXXEN'E GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Exxen'de yayınlanan UEFA futbol maçları ve dizi-filmleri izlemek için www.exxen.com web adresine giriş yapmak yeterli.

Öte yandan Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirip içeriklere ulaşmak mümkün.

EXXEN HANGİ TV'LERLE UYUMLU?

Exxen'in izlenebildiği akıllı televizyon markaları listesi şöyle:

* Samsung
* LG
* Vestel
* Arçelik
* Beko
* Regal
* Grundig
* Philips
* Sunny
* Toshiba
* Altus
* Onvo
* Saba
* Nordmende
* Axen
* Woon
* Elton
* Hi-Level

EXXEN TÜRKÇE ANLAMI NEDİR?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu 'Exxen', Türkçede 'eksen' kelimesinden esinlenildi. Eksen, bir cismi iki eşit parçaya bölen çizgi anlamına gelmektedir. Exxen isminin Ali Taran tarafından bulunduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, ismi çok sevdiğini ve platformun da çok güzel olacağını söyledi.

EXXEN ÜYELİK GİRİŞ EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN