O Ses Türkiye yeni sezon ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte yeni jüri üyeleri 2021

O Ses Türkiye yeni sezon ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte yeni jüri üyeleri 2021

O Ses Türkiye yeni sezon yayın tarihi belli oldu. 2021 jüri kadrosunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yer aldığı O Ses Türkiye yeni bölümleri, 2 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 20.00'de TV8'de ekranlara gelecek. İşte, O Ses Türkiye yeni sezon fragmanı...

O Ses Türkiye 2021'in ilk fragmanı yayınlandı. Yeni sezon çekimleri hız kesmeden devam ederken yeni jüri kadrosu da belli oldu. Fenomen ses yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda, Hadise'nin yeni sezonda O Ses Rap yarışmasında yer alacağından dolayı O Ses Türkiye'de olmayacağını açıklamıştı. İzlenme rekorları kıran O Ses Türkiye'nin kardeş yarışma programı O Ses Rap, Exxen'de yayınlanacak.

O SES TÜRKİYE YENİ SEZON TANITIM

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLIYOR 2021?

Yeni sezon çekimlerini başladığı O Ses Türkiye'nin ilk bölümü 2 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 20.00'de TV8'de izleyiciyle buluşacak.

Sunuculuğunu daha önce Alp Kırşan'ın yaptığı O Ses Türkiye'nin yeni sezonda sunuculuğunu Saadet Özsırkıntı üstlenecek.

2021 O SES TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Geçtiğimiz sezonun jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk olurken 2021 yılında jüri kadrosunda değişikliğe gidildi. Hadise'nin O Ses Rap'e transfer olmasıyla jüriye Ebru Gündeş ve Oğuzhan Koç dahil oldu.

Yeni sezonda O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda; Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç oturacak.

3 yıl önce de O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş, bir kez şampiyonluk yaşamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN