Exxen üyelik ne kadar? İşte Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi maç fiyatları

Exxen üyelik ne kadar? İşte Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi maç fiyatları

2021 yılından itibaren 3 yıl boyunca Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi maçlarının Türkiye yayın haklarını satın alan online dijital platform Exxen'in üyelik ücretleri güncellendi. Exxen'in normal aylık ücreti 10 lirayken, Avrupa kupaları maçlarını izlemek için en az 35 lira ödemek gerekiyor. İşte, Exxen üyelik ücretleri...

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformu, büyük sürprize imza atarak UEFA'nın kulüp organizasyonlarının yayın haklarını 3 sezon boyunca satın aldı. Sadece internet üzerinden hizmet veren Exxen, Türk takımlarının da yer aldığı Avrupa Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi maçlarını şifreli olarak yayınlayacak. 14 Eylül 2021'de başlayan turnuvalar öncesi Exxen spor paketi ücreti de belli oldu.

2021-09-08-112853-vert.jpg

EXXEN SPOR PAKETİ ÜCRETİ NE KADAR?

Online platformun reklamlı seçeneğinin aylık ücreti 9.90 TL, reklamsız seçeneğinin ise aylık ücreti 19.90 TL olarak belirlendi. Bu pakette sadece diziler ve filmler izlenebiliyor, futbol maçları izlenemiyor.

Exxen'den yapılan spor paketi duyurusunda; Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını kapsayacak spor paketi, ek pakete ilave 24,90 TL ile edinilebilecek.

Böylece Exxen normal üyelik ile spor paketi aylık ücreti, 1 yıl taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34.80 TL olarak belirlendi. Aynı paket reklamsız olarak ise toplamda 44.80 TL olacak.

Taahhütsüz aylık caymalı paket ise 59.80 kuruş olarak açıklandı.

Mevcut Exxen üyeleri de Exxen sitesi üzerinden giriş yaparak, ek spor paketi üyeliklerini yukarıdaki fiyatlar üzerinden güncelleyebilecek.

EXXEN TÜRKÇE ANLAMI NEDİR?

Yerli dizi-film platformu 'Exxen', Türkçede 'eksen' kelimesinden esinlenildi. Eksen, bir cismi iki eşit parçaya bölen çizgi anlamına gelmektedir. Exxen isminin Ali Taran tarafından bulunduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, ismi çok sevdiğini ve platformun da çok güzel olacağını söyledi.

EXXEN ÜYELİK EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN