Eylül Öztürk'ten estetik itirafı: Ne kadar kusurum varsa yüzüme vurdular

Eylül Öztürk'ten estetik itirafı: Ne kadar kusurum varsa yüzüme vurdular

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, sosyal medya nedeniyle tüm kusurlarının yüzüne vurulduğunu söyleyerek söz konusu mecranın acımasızlığı yüzünden birçok estetik yaptırdığını söyledi. Öztürk, "Ne kadar kusurum varsa vurdular yüzüme. Ben de gidip hepsini yaptırdım” dedi.

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, sosyal medyada büyük bir üne kavuşmasına rağmen mecranın acımasızlığıyla sık sık yüz yüze kaldığını söyledi. "Ne kadar kusurum varsa vurdular yüzüme" diyen Öztürk bu nedenle birçok estetik yaptırdığını kaydetti.

Sosyal medya fenomeni Öztürk, Hürriyet'e verdiği röportajda, kendisini beğendiği bir süreçten geçtiğini ifade ederek söz konusu sürece gelene kadar başından geçenleri anlattı. Öztürk, "Kendimi hiç beğenmediğim bir zaman olmuştu. Sosyal medya acımasız tabii. Ne kadar kusurum varsa vurdular yüzüme. Yok dişin yamuk, yok burnun çirkin.

'AYNI KESİM ŞİMDİ HERKES ESTETİKLİ DİYOR'

Ben de gidip hepsini yaptırdım. Hoş, iyi de olmuş diyorum bir yandan, biraz da böyle devam edeyim hayatıma. Ama o dönem gerçekten çok mutsuz olmuştum. Şimdi de aynı kesim herkesin estetikli olmasından dem vuruyor. Siz insanları oldukları gibi kabul ettiniz mi de şimdi estetiğin hesabını soruyorsunuz demezler mi insana? Kim nasıl istiyorsa öyle yaşasa ne güzel olur. Rahat bıraksınlar herkesi.

'EŞİMLE TENCERE KAPAK GİBİYİZ'

Sosyal medyasında ailesini sık sık paylaşan Eylül Öztürk, eşiyle ilgili de paylaşımlarda bulundu. Eşiyle 'tencere kapak' olduklarını söyleyen sosyal medya fenomeni "Kenan gerçekten çok komik bir adamdır. Beni hep güldürür hatta kimi zaman kimsenin gülmediği şeylere bile birlikte anlamsızca güleriz. İlişkimizde de hep eğlenceliyizdir. Paylaşımlarımız kuvvetlidir, ilgi alanlarımız yakındır. Her şeyden önce iyi bir “insandır” Kenan." ifadelerini kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN