Ezgi Mola iddialı projeyle geri dönüyor: Dünya liderlerini havaya uçuracak

Ezgi Mola iddialı projeyle geri dönüyor: Dünya liderlerini havaya uçuracak

Son yılların popüler oyuncularından Ezgi Mola, Disney Plus için çekilen Tims&B imzalı "Dünyayı Değiştiren Ayten" dizisinin çekimlerine başladı. Ünlü oyuncu, dizide; çocuğunun tedavisini karşılamak için yaptığı anlaşma sonucu dünya liderlerinin olduğu uçağa bomba koyacak bir apartman görevlisini canlandıracak.

Ekranların beğenilen oyuncularından Ezgi Mola, geçtiğimiz yıl, temizlik takıntılı Safiye karakterine hayat verdiği dram dizisi Masumlar Apartmanı’yla adından sıkça söz ettirmişti. Ardından Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği komedi dizisi Erşan Kuneri'de rol alan Mola, şimdi de etkili bir dram dizisi çekiyor.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ezgi Mola, Tims&B’nin Disney Plus için çektiği “Dünyayı Değiştiren Ayten” dizisinde başrol oynuyor. Umur Turagay’ın yönettiği diziyi Ethem Özışık yazdı.

Dizide Saadet Işıl Aksoy da başarılı bir polis olan Demet Şensoy’a hayat verirken, Selçuk Yöntem ve Yetkin Dikinciler de kilit rollerde yer alıyor. Tolga Güleç de projede 2 bölüm konuk oyuncu olacak.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Çekimleri başlayan dizide Ezgi Mola; Arda ve Sevgi adında iki çocuğu olan bir apartman görevlisine hayat veriyor. Ayten’in erken tedavi olmazsa hayatı boyunca engelli kalacak olan kızı için paraya ihtiyacı vardır, bu yüzden de kendisine gelen teklifi kabul edip dünyayı sarsan bir olaya neden olur. Dünya liderlerinin olduğu uçağa bomba koyacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN