Camdaki Kız'da tüm dengeleri değiştirecek: Hayri'nin eşi Türkan'ı canlandıracak oyuncu belli oldu

Camdaki Kız'da tüm dengeleri değiştirecek: Hayri'nin eşi Türkan'ı canlandıracak oyuncu belli oldu

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız, kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor. Son olarak, hikayeye dahil olmasıyla tüm dengeleri değiştirecek olan 'Türkan' karakteri diziye katılıyor. Hayri'nin eşi olan Türkan'ı canlandıracak oyuncu da belli oldu.

Kanal D'nin, üçüncü sezonunda da başarısını sürdüren Camdaki Kız dizisi, son dönemde kadrosundan ayrılanlar ve yeni dahil olanlarla gündemde. Geçtiğimiz haftalarda, dizinin 'Cana'sı Hande Ataizi'nin veda ettiği diziden, son bölümünde de Feride karakterini canlandıran Nur Sürer ayrılmış, Nalan’ın babası Metin rolüyle de Engin Alkan dahil olmuştu.

İKİ YILDIR BİRÇOK OYUNCU DÜŞÜNÜLDÜ

Dizide bu sezon adı geçmeye başlayan, Hayri'nin eşi olan Türkan karakterini kimin canlandıracağı da epeydir merak konusuydu. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; iki yıldır birçok oyuncunun adı geçse de rol, Hivda Zizan Alp'in oldu.

1-008.jpg

Alp'in canlandıracağı Türkan karakteri, dizinin ana karakterleri Nalan ve Hayri arasındaki ilişkide tüm dengeleri değiştirerek hikayenin kilit isimlerinden biri olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN