Nalan'ın gerçek babası ortaya çıkıyor! Usta oyuncu Camdaki Kız'a dahil oldu

Nalan'ın gerçek babası ortaya çıkıyor! Usta oyuncu Camdaki Kız'a dahil oldu

Ekranların sevilen dizilerinden Camdaki Kız, yeni sezonunda da oyuncu transferine devam ediyor. Bazı karakterlerin ayrıldığı, bazı karakterlerin de yeni dahil olduğu dizide son olarak, Nalan'ın gerçek babası Metin'i usta bir oyuncunun canlandıracağı öğrenildi.

Kanal D'nin 3 sezondur devam eden başarılı dizisi Camdaki Kız, yeni sezonunda da heyecanlı hikayesi ve sürprizleriyle ekran macerasına devam ediyor. Reytingleriyle kanalın yüzünü güldüren diziye son olarak, Cana rolüne hayat veren Hande Ataizi veda etmişti. Yakında Feride’yi oynayan usta oyuncu Nur Sürer'in de diziden ayrılacağı öğrenilirken, Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakterinin babası Metin’i kimin oynayacağı belli oldu.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; bu sezon dizide adından bahsedilen Metin karakterini, usta tiyatrocu Engin Alkan canlandıracak.

1-008.jpg

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI

Başrolünde Burcu Biricik’in rol aldığı Camdaki Kız’ın oyuncu kadrosunda; Tamer Levent, Nur Sürer, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Tuğrul Tülek, Hamza Yazıcı, Cemal Hünal, Merve Polat, Nihal Menzil ve Feri Baycu Güler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN