Camdaki Kız Uzan ailesini mi anlatıyor? Gülseren Buğdaycıoğlu'ndan olay cevap: Uzan ailesi beni bulmaz mı? Niye bizi yazdınız...

Camdaki Kız Uzan ailesini mi anlatıyor? Gülseren Buğdaycıoğlu'ndan olay cevap: Uzan ailesi beni bulmaz mı? Niye bizi yazdınız...

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız, geçtiğimiz günlerde İlber Ortaylı ile Gülseren Budayıcıoğlu arasında yaşanan tartışmanın ardından en çok konuşulan konular arasında yer almıştı. Reyting rekortmeni dizi, Budayıcıoğlu'nun açıklamaları sonrasında bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. ünlü psikiyatrist, 'Camdaki Kız dizisi Uzan ailesini mi anlatıyor?' sorusuna dikkat çekici bir cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. İlber Ortaylı ile yaşadığı tartışma ile adından söz ettiren Yalı Çapkını, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Kral Kaybederse ve Kardeş dizilerine ilham kaynağı olan ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, bu kez son dönemin en başarılı dizilerinden biri olan reyting rekortmeni 'Camdaki Kız' dizisi hakkındaki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Geçtiğimiz günlerde İlber Ortaylı'nın, Camdaki Kız dizisinin Proje tasarımcısı Gülseren Budayıcıoğlu'na yönelik "Şimdi öyle günlere geldik ki millet hasta dosyalarıyla senaryo yazıyor. Bu ne kadar doğru ben bilmem, meslektaşları bunu sormalı. Anlayan anlıyor" açıklamaları, Budayıcıoğlu'nun tepkisini toplamış, ünlü psikiyatr, Ortaylı'nın bu sözlerine Hürriyet gazetesindeki köşesinden yanıt vermişti.

CAMDAKİ KIZ'IN HANGİ AİLEYİ ANLATTIĞI MERAK KONUSU OLDU

Budayıcıoğlu, 'Gönül işi' yaptığını vurgulamış ve aslında bir tıp doktoru olduğunu kaydederek kendisine yöneltilene eleştiriler karşısında üzüntü duyduğunu açıklamıştı.

Budayıcıoğlu ayrıca bu tür kitapların tüm dünyada yazıldığını belirtmişti. Budayıcıoğlu'nun ünlü tarihçiye verdiği yanıt sonrasında gözler İlber Ortaylı'ya çevrilirken 'Camdaki Kız' dizisinin gerçekte hangi aileyi anlattığı merak konusu olmuştu.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? İşte dizilere ilham olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu kitapları - Televizyon Haberleri

Gülseren Budayıcıoğlu’nın "Aynı" adlı romanından uyarlanan ve Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Cihangir Ceylan ve Hande Ataizi gibi ünlü isimleri kadrosunda barındıran reyting rekortmeni dizinin Uzan ailesini anlattığı öne sürülmüştü.

İDDİALARA İLK KEZ YANIT VERDİ

Gülseren Budayıcıoğlu katıldığı bir programda bu iddialara ilk kez yanıt verirken aynı iddiaların 'İstanbullu Gelin' adlı dizi hakkında da ortaya atıldığını hatırlattı. Her iki dizinin de Uzan ailesi ile herhangi bir bağlantısı olmayan Budayıcıoğlu, kitabın 3 yıllık yazım süreci sonrasında ortaya çıktığını kaydederken her ayrıntısı ile de ilgilendiğini söyledi.

Budayıcıoğlu, söz konusu iddialara şu şekilde yanıt verdi:

“İstanbullu Gelin ile ilgili de böyle bir şeyler söylemişlerdi. Tabii ki değil, zaten öyle olsa Uzan ailesi beni bulmaz mı, niye bizi yazdınız demez mi. Siz olsanız demez misiniz?”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN