Reyting rekortmeni 'Camdaki Kız'da beklenmedik ayrılık! Usta oyuncu veda ediyor

Reyting rekortmeni 'Camdaki Kız'da beklenmedik ayrılık! Usta oyuncu veda ediyor

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizi 'Camdaki Kız'dan sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizisi 'Feride' karakterine hayat veren Nur Sürer’e veda etti.

Ekranların en çok izlenen dizi 'Camdaki Kız'dan üzen haber geldi. Perşembe akşamlarına damga vuran dizide Hande Ataizi'nin ardından beklenmedik bir ayrılık daha yaşanacak.

Sevilen oyuncu Burcu Biricik’in canlandırdığı 'Nalan' karakterinin annesi Feride’ye hayat veren usta oyuncu Nur Sürer, Camdaki Kız'ın 29 Aralık Perşembe günü ekranlara gelecek 63'üncü bölümünde son kez izleyicilerle buluşacak.

basliksiz-1-004.jpg

Nur Sürer'e son çekim gününde sürpriz yapan ekip arkadaşları 'veda' pastası kesti. Usta oyuncu ünlü oyuncularla çekilen fotoğraflarını sosyal medyada takipçileriyle de paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN