Fatih Altaylı' dan Dilan Polat ve eşine teşekkür: "Polat çifti memleketin aynasıydı" sözleriyle dikkat çekti

Fatih Altaylı' dan Dilan Polat ve eşine teşekkür: "Polat çifti memleketin aynasıydı" sözleriyle dikkat çekti

Günlerdir gündemden düşmeyen, lüks yaşantısıyla dillere düşen Dilan Polat, şimdi de Fatih Altaylı' nın dilinde. Kara para aklama iddialarıyla çok konuşulan Dilan Polat ve eşine teşekkür Fatih Altaylı' dan geldi.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Dilan Polat, son günlerde 'kara para aklama' iddialarıyla sık sık gündeme geldi. Son olarak gündemi günlerdir meşgul eden Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu uyuşturucu iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı.

Dilan Polat, kara para aklama iddialarına "Ülkesine döviz sokan insanlarız biz. Herkes denetleniyor, rahat olun. Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum, rahat ol. Sen benim devletimi bu şekilde küçümseyemezsin, devletim herkesi denetler, kurban olduğum devlet" diyerek cevap vermişti.

1607885.webp

FATİH ALTAYLI' DAN DİLAN POLAT VE EŞİNE TEŞEKKÜR: "POLAT ÇİFTİ MEMLEKETİN AYNASIYDI" SÖZLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü fenomen çifte karşı olan iddialara ise bu kez Fatih Altaylı sessiz kalmadı. Fatih Altaylı, Polat çifti için şu açıklamalarda bulundu.

"Polat çifti memleketin aynasıydı. Ancak hayatlarını ve varlıklarını fazlaca göze sokunca ve bir de bir yayına katılıp, 'Günde 750 bin TL harcıyorum' deyince film koptu. Günde 750 bin TL harcamak için yılda 300 milyon TL’ye yakın bir gelir elde etmek, böyle bir gelire sahip olmak için vergi öncesi üç aşağı beş yukarı 500 milyon TL kâr elde etmiş olmak ve bunu da beyan ederek vergisini ödemiş olmak gerekiyordu. Ayrıca böyle bir kârı şirketten kâr payı olarak almanın da ayrıca bir vergisi vardı. Bu paralar konuşulunca, herkesin aklına 'Peki bunlar ne kadar vergi ödemiş acaba?' sorusu geldi. Bu konudaki sorulara çiftten yanıt gelmeyince, bu işin peşine düşüldü ve Polat’ ların pek de vergi ödemediği ortaya çıktı. Ve şimdi herkes Dilan Polat ve eşinin vergisini konuşuyor. Değirmenin su kaynağına bakılıyor. Açıkçası ben kendi adıma Dilan Polat’a ve eşine teşekkür etmek istiyorum. Bu ülkeye 'Para kazananlar vergi ödemeli, çok para kazananlar çok vergi ödemeli' gerçeğini hatırlattıkları ve istemeden de olsa öğrettikleri için. Onlar sayesinde artık herkes 'Aaaa, vergi diye bir şey varmış' demeye başladı." cümlelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN