Fatih Portakal'dan sürpriz karar! Yıllar sonra ekranlara dönüyor! Resmen açıkladı: Yeni kanalı herkesi şaşırttı

Fatih Portakal'dan sürpriz karar! Yıllar sonra ekranlara dönüyor! Resmen açıkladı: Yeni kanalı herkesi şaşırttı

2020 yılının yaz aylarında FOX TV'ye veda eden ve söz konusu tarihten bu yana sosyal medya platformu YouTube'da yaptığı yayınlarla adından söz ettiren Fatih Portakal ekranlara geri dönüyor.

Son olarak FOX TV'de görev alan ve FOX TV'den ayrıldıktan sonra ekranlardan uzaklaşarak sosyal medya platformu YouTube'da yaptığı yayınlarla adından söz ettiren Fatih Portakal ekranlara geri dönüyor. 2020 yazından bu yana ekranlardan uzak olan Fatih Portakal'ın yeni kanalı herkesi şaşırttı.

2010-2020 arasında FOX TV'de görev alarak özellikle seçim dönemlerinde reyting rekorları kıran Fatih Portakal, seçim döneminin de yaklaşmasıyla ekranlara geri dönme kararı aldı.

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

2020 yılının Ağustos ayında 10 yıldır haber bültenlerini sunduğu FOX TV ile yollarını ayırma kararı alarak herkesi şaşırtan Fatih Portakal, söz konusu tarihten bu yana ekranlardan uzak kalmıştı.

Fatih Portakal, 1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV ile anlaşmaya vardı. Portakal, yeni kanalında ilk olarak 20 Mart'ta görev alacak.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Sosyal medya hesabı aracılığıyla peş peşe açıklamalarda bulunan Fatih Portakal şunları söyledi:

"20 Mart akşamını not edin.. Eski arkadaşlar, dostlar… kimiyle farkli kanallarda sahada çalıştim. Kimiyle uzun yıllar yoldaş olduk, dost olduk. Kimiyle Kanal D korıdorlarında başlayan arkadaşlıklarim oldu. E şimdi de güzel oldu.Yüzlere bakın iyi insanlar bunlar. Umarım değişmeyiz.

Sıra bu kuşakta. Değişimin medyada da olması gerektiğine inananlardanım. Hep bildik isimler değil, bu fotoda olduğu gibi yenileri… Gözler bu gençlerin üzerlerinde. 55 ile belki de en yaşlıları benim.

Yaşı geçelim… Kimi dostane bakıyor, kimi başarısız olsunlar da gönderilsinler diye… Onlar bunu biliyor. Hadi bakalim kolay gelsin size…

Samimi olarak bir şey paylaşmak istiyorum. Şu anda yaşadığım hayat bana mutsuzluk vermiyor. Huzur veriyor. Ancak masanın arkasına geçince ne hissettim biliyor musunuz? Özlemişim ya! Yeni, çok bilinmeyen bir kanalda zorlanmayacak mıyım? Hepimiz zorlanacağız, ama biliyorum heyecanlı olacak. E bir de en iyi bildiğim iş bu haber anlatmak, konuşmak konuşturmak. Hadi 20 martta bekliyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN