Fatih Terim'in kızı Buse Terim tek celsede boşandı! 10 yıllık evliliklerini bir kalemde sildiler

Fatih Terim'in kızı Buse Terim tek celsede boşandı! 10 yıllık evliliklerini bir kalemde sildiler

Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim’in kızı Buse Terim tek celsede boşandı. 10 yıllık evliliklerini bir kalemde silen çiftin ayrılığı herkesi şaşkına çevirdi…

Fatih Terim’in kızı Buse Terim, Emre Belözoğlu’nun kuzeni Volkan Bahçekapılı, 10 yıl devam eden evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Buse Terim tarafından “evlilik birliğinin temelinden sarsılması” gerekçesi ile açılan anlaşmalı boşanma davası bugün saat 10:15’te Beykoz Adliyesi’nde görüldü. Çift tek celsede evliliklerini bitirdi.

Dava için yayın yasağı kararı da aldıran çift, birkaç ay önce sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkarmıştı.

buse-terim-bosaniyor-mu-1.jpg

DÜĞÜNÜ İPTAL ETMEK ZORUNDA KALMIŞLARDI

Çift, 16 Mayıs 2014 tarihinde yapmak istedikleri görkemli düğünü Soma faciasından dolayı iptal etmiş, 1 hafta sonrasında aile arasında yapılan sade bir törenle nikah kıymıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN