Felçli kalan İbo'ya yine kanlı tehdit! Hemen savcılığa koştu

Felçli kalan İbo'ya yine kanlı tehdit! Hemen savcılığa koştu

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu bir yanı felç olan İbrahim Tatlıses'e bir tehdit daha geldi. Prodüksiyon şirketini arayan bir kişi kan dökeceğini söyleyerek Tatlıses'i tehdit etti. Tedirgin olan ünlü sanatçı soluğu savcılıkta aldı. İşte detaylar...

İbo Show'un bitişi sonrası Maslak'ta eski husumetlileri tarafından silahlı saldırıya uğrayan ve aylarca yoğun bakımda kalan İbrahim Tatlıses ölümden dönmüştü. Bir tarafı felci kalan Tatlıses, sahnelerden de uzak durmuştu. Tedavisi hala devam eden ünlü oyuncuya yine kanlı bir tehdit yapıldı.

tatlisees.jpg

İBO'YA KORKUTAN TEHDİT! SAVCILIĞA KOŞTU

2011 yılında yaşadığı silahlı saldırı sonrası ölümden dönen İbrahim Tatlıses'e yine kanlı bir tehdit yapıldı. Prodüksiyon şirketini arayan Ercan Y. isimli şahıs Tatlıses'e ulaşmak istedi.

tatli.jpg

Şirket çalışanı ise Tatlıses'in İzmir'de olduğunu söyleyince 53 yaşındaki Ercan Y, "Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim" tehditlerini savurdu.

s.jpg

KISA SÜREDE YAKALANDI

Leyla isimli çalışan bu telefon konuşması sonrası durumu Tatlıses'e bildirdi. Ünlü şarkıcının avukatları savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kısa sürede kimliği tespit edilen kişi mahkemeye sevk edildi. Tehditleri kabul etmeyen Ercan Y. yazdığı şiirleri okuması için Tatlıses'i aradığını iddia etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN