Fenomen Murat Övüç, Dilan - Engin Polat çifti hakkında açtı ağzını yumdu gözünü! Çocuklarla ilgili söyledikleri dikkat çekti

Fenomen Murat Övüç, Dilan ve Engin Polat hakkında yapılan yorumlara ateş püskürdü. Övüç, "Prim yaptığınız yeter. Ortada iki tane çocuk var, bir susun artık!" dedi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı Murat Övüç, kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma suçlamaları nedeniyle haklarında tutuklu yargılama kararı verilerek Marmara Cezaevi'ne gönderilen Dilan Polat, Engin Polat, hakkında konuştu.

muratdsdgs.jpg

Son dönemde sosyal medyada Engin ve Dilan Polat çiftinin çocukları Nilda ve Milan Efe'nin durumlarının ne olacağı hakkında birçok yorum yapılıyor.

Geçtiğimiz gün televizyoncu Fatih Altaylı'nın çocuklar hakkında yaptığı yorum gündem olurken, Murat Övüç, paylaşımıyla Dilan ve Engin Polat haberlerine ateş püskürdü.

"BİR SUSUN ARTIK"

Övüç paylaşımında, "Ya lütfen artık ya! Yani bu işin... Gazeteciler, hukuk, devlet tabii ki onların cezasını verecek. Cezaları varsa devlet onların cezasını verecek. Ama artık şu gereksiz insanlar, bir susabilir misiniz? Yeter artık bu insanlardan prim yaptığınız ya. İki tane evlat var. Bir tane genç kız var, okula gitmek istemiyor, arkadaşları kızla alay ediyor. Bu kız depresyonda. Küçük bir erkek evlat var, bu çocuğun geleceği var, delikanlılığı var. Şu gereksiz insanlar bir sussun ya. Bir susun ya, Allah sizin bin türlü cezanızı versin. Sizin evlatlarınız yok mu? Bırakın onların cezasını devlet verecek. Bir susun artık" sözleriyle bağırıp çağırdı" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN