Fenomenlerin el konulan araçları Arka Sokaklar'da

Fenomenlerin el konulan araçları Arka Sokaklar'da

Kara para aklama soruşturmaları sonrası fenomenlerin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanılamaya başlanan lüks araçları, 18 yıldır yayınlanan fenomen dizi Arka Sokaklar'da kullanıldı.

İstanbul'da devriye aracı olarak da kullanılan araçlar, Kanal D'nin uzun yıllardır devam eden fenomen dizisi Arka Sokaklar’a ilham kaynağı oldu. Sevilen polisiye dizi Arka Sokaklar, fenomenlerin el konulan lüks araçlarını 662’nci bölümün çekimleri esnasında kullandı.

1-007.jpg

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Arka Sokaklar’ın 2 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan 662’nci bölümünün tanıtımında Rıza Baba ve ekibine tahsis edilen lüks araç, Hüsnü Çoban’ın kullanması için kendisine teslim ediliyor. Direksiyonun başına geçen sevilen karakter Hüsnü Komiser ’in “Öf öf yağ gibi akıyor yağ” sözleri ve araç ile selfie çekmesi sosyal medyanın gündeminde de yer aldı.

Yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar dizisi her cuma akşamı Kanal D’de yayınlanıyor.

1-008.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN